Dobra Dobra Programının Sunucusu Kim?


Güncelleme: 5 Mart 2018 : 23:18
0

Kanal D’nin yeni magazin programı Dobra Dobra yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Programla ilgili detaylar netleşmeye başladıkça sorular da gelmeye devam ediyor. Özellikle en çok merak edilen konu ise Dobra Dobra Programının sunucuları kim sorusu oldu. Magazin gündemini meşgul eden tüm konuların değerlendirileceği ve izleyenlere aktarılacağı Dobra Dobra programını kim sunacak? 


Dobra Dobra Programı İçeriği Ve Formatı


Magazin programları yıllardır ekranlarda görmeye alışık olduğumuz her zaman seyirci çekmeyi başarmış projelerdir. Günümüzde hemen hemen bütün kanalların kendilerine has formatlarıyla dikkat çeken magazin programları bulunuyor. Şarkıcısından, oyuncusuna, sosyetik güzellerinden futbolcusuna kadar göz önünde bulunan isimlerin hayatlarına dair detayların anlatıldığı bu programlar hala oldukça revaçta.

Bomba haberlerin ve dedikoduların son dakika gelişmelerini etkileyici ve heyecanladıran bir tutumla anlatıldığı magazin programlarına bir yenisi daha ekleniyor. Kanal D farklı bir formatla Dobra Dobra isimli programı ekrana getirmek için hazırlanıyor.

Dobra Dobra programının sunucusu kim yada kimler olacak? Hali hazırda yayına devam eden, Star Tv’de Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’nun sunumuyla Duymayan Kalmasın, Flash Tv’de Esra Balamir’in yönettiği Bunu Da Konuşmak Lazım, Beyaz Tv’de Ece Erken, Bircan İpek, İlker Buharalı ve Ali Eyüpoğlu’nun sunumuyla Söylemezsem Olmaz gibi magazin dünyasında yaşanan olayların tartışıldığı programlara bir yenisi de Kanal D’den geliyor.

Dobra Dobra programı hafta içi her gün aynı saatlerde ekrana gelecek. Programın birden fazla sunucusu olacağı ve magazin gündemini meşgul eden konuların özel konuklarla birlikte tartışılacağı aldığımız bilgiler arasında. Fakat Dobra Dobra programının sunucusu kim yada kimler sorusunun yanıtını henüz sizlerle paylaşamıyoruz. Bir kaç ünlü isme teklif götürüldü ve yanıt beklendiği biliniyor. Açıklanır açıklanmaz sitemizde yer alacaktır.

Sizler Dobra Dobra programını kimlerin sunmasını istersiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.