Diriliş’in Marya’sı Sera Tokdemir Hangi Dizide Oynayacak? Yeni Projesi Ne?


Güncelleme: 3 Mayıs 2018 : 13:52
0

Trt1 ekranlarında yayın hayatına başlayan ve emin adımlarla ilerleyen tarihi diziye yeni oyuncuların dahil olması dizinin seyrini bir anda değiştirmeye yetti. Diziye 2 mayıs ta dahil olan Noyan, kardeşi ve adamlarının girmiş olması bazı seyircileri sevindirirken bazılarını üzdü. Diziden ölerek ayrılan Marya  Sera Tokdemir hangi diziye geçti  yeni projesi nedir diye merak edenler için bir araştırma yaptık.

Asıl konumuza geçmeden önce diğer tarafta Diriliş Ertuğrul da yaprak dökümü de kendini göstermeye başladı. Dizden ayrılmak isteyen oyuncular, senaryo gereği diziden çıkması gereken oyuncular derken bir bir karakterlerde azalma oluyor. 2 mayısta diziden çıkan oyuncular biri Marya yani Sena Tokdemir iken diğeri i Halime Hatun yani Esra Bilgiç.

Bu sezonun başında diziye dahil olan Marya için yolun sonu çabuk göründü. Marya çekici cazibeli kendinden emin güzel bir kadındır.Babası ile çıktığı ticari seferde gemileri korsanların eline geçmiş ve kardeşi ile birlikte Simkoya satılmıştır. Hikaye böyle başlar.

Bir çok başarılı yapımda emeği olan Marya Sera Tokdemir daha önce Kertenkele, Yeniden Doğuş 2014 – 2016, Analı Oğullu, Anasının Oğlu Lal Hakim, Yüksek Giriş, Hayat Devam Ediyor, Zeliha Bakırcı, Kanıt Zeynep, İstanbul Çocukları Ceren gibi projelerde yer aldı.

Diriliş Ertuğrul’da Osman doğdu, Halime Hatun öldü, bir süredir ara veren Noyan geri döndü Marya öldü. Senaryo gereği Maryanın çıkmış olması ve kendi isteğiyle çıkmak isteyen Halime Hatun ölerek diziden ayrılması seyirciyi oldukça üzdü. Noyan gibi geri döndün isteyen izleyicilerin sayısı hiç yadsınmayacak kadar fazla. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz Marya ve Halime Hatun geri dönmeli diziye girmeli mi? Bu durum reytingleri nasıl etkileyecek?