Diriliş Vasilyus Öldü Mü? Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 1 Haziran 2017 : 00:03
0

Engin Altan Düzyatan’ın başrol oynadığı Diriliş Ertuğrul Dizisi TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kırmaya devam ediyor. 31 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan 8. bölümde Emir Saadettin Sultan’ın Ertuğrul Bey’i Uç Beyi yapması üzerine hem Ertuğrul’dan hem de Sultan’dan kurtulmak için Ertuğrul’un Hanında Sultan’ı zehirleyerek öldürüp Ertuğrul’u sorumlu tutmak istemiş ancak bunu başaramamıştır.

Tabi bu esnada Handa çıkan kargaşayı ve Sultan’ın han da olduğunu fırsat bilen Vasillius da harekete geçmiş ve hanı basmak istemiştir. Ancak Ertuğrul Vasillius’un oyunun farkındadır ve önlemini almıştır.

Sultan Alaaddin Arabi’nin ileçları ila şifa bulmuş ve iyileşerek Sadettin Köpek’in karşısına çıkmış Ertuğrul’u da zindandan çıkartmıştır. Ertuğrul Vasilyus’un saldırı haberini alınca Sultan’ı kaçırır gibi yaparak Vasilyus’u peşine takmış ve tuzağa çekmiştir.

Ertuğrul da sonunda Vasilyus ile karşı karşıya gelmiş ve O’nu öldürme fırsatını yakalamıştır. Dumrul’u Sultan kılığına sokan Ertuğrul Vasilyus’u kandırmayı başarmıştır. 

Sonunda Vasilyus’u öldüme fırsatı bulan Ertuğrul bu fırsatı kaçırmaz ve Vasilyus’u çektiği pusuda öldürür. Vasilyus da senaryo gereği diziden ölerek ayrılır. Sizler konu hakkında ne düşnüyorsunuz? Siz de düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

https://www.youtube.com/watch?v=SXeVuvZONdI