Diriliş Romanos Kim? Tarihte Komutan Romanos Nasıl Ölmüştür?


Güncelleme: 16 Mayıs 2018 : 21:51
0

Diriliş Ertuğrul’a en son Osman’a süt anne olarak diziye dahil olan Sugay Hatun’un ardından şimdide Komutan Romanos adında bir karakter diziye dahil oldu. Peki Diriliş Komutan Romanos kimdir? Tarihte komutan Romanos diye biri var mı varsa nasıl yaşamış komutan Romanos nasıl ölmüştür gibi merak edilen soruların cevabı dizihaberci.com farkıyla haberimizde. 

Diriliş Ertuğrul sezonu bitirmeye niyet etmişken yeni karakterlere de yer vermeyi ihmal etmiyor. Her bölümde yeni bir karakter ile seyirci karşısına çıkan Diriliş Ertuğrul ivmeyi bu şekilde hiç düşürmüyor.Diriliş Ertuğrul Komutan Romanos kim? gerçek adı ne? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? bütün bu soruların cevabı haberimizin güncellenmesiyle karşılık bulacaktır.


Diriliş Sugay Hatun (Osman’ın Süt Annesi) Kimdir? Gerçekte Var Mı?


Geçtiğimiz bölümlerde Noyan’ın kirli oyunları sonunda önce Ahmet’in canını almış daha sonra kardeşi ile birlikte Tekfur Kritos’u öldürmüştür. Şimdi Diriliş’e yeni giren karakter Romanos Tekfur Kritosun yerine gelen bir karakter ve yine Ertuğrul’a düşman olacak biri olacağını düşünüyoruz.

Gerçek Tarihte ise Romanos karakteri var. Komutan Romanos olarak geçen karakter Ertuğrul ile barış imzalamak için Ertuğrul’un yanına gelir fakat Ertuğrul ne düşünür bilinmez barış teklifini kabul etmez. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Ertuğrul’un haklılık payının yüksek olduğunu hep birlikte göreceğiz.