Diriliş İlbeyi Kimdir? İlbeyi Atsız Kim?


Güncelleme: 1 Kasım 2017 : 23:46
0

Diriliş Ertuğrul dizisinde yeni sezonun başından beri Ertuğrul’un esir düşmüş olması Kayı Obasını zora sokar. Emir Saadettin’in ihaneti üzerine Ertuğrul’un Ares’in tuzağına düşmüş olması ve Simko tarafından kaçırılarak öldü süsü vermesi Kayı Obasında bir ümiztsizlik oluşturmuştur.

Tabi bu boşluktan yararlanan Emir Saadettin Kayı Obasının üzerine üşüşmüş ve planlarını devreye sokmuştur. Önce Dündar Beyi oyuna getirmiş ve pazarda iş yaptırmaz olmuştur. Tabi Dündar Bey oba darda kalıyor diye bu oyuna gelmiş ve Obayı satmaya karar vermiştir.

Diğer yandan da Çavdar Obasını karıştıran Emir Saadettin oraya da Candar Beyin kardeşi Bahadır Beyi getirmiş ve hem Aslıhan Hatun’un başına hem de Kayı Obasının başına bela etmiştir. Hanlı pazarı da Bahadır Bey’e aldırmak isteyen Köpek ihtiyarları hesaba katmamıştır.

Aksakallılar bu durumu ve kayı obasını yakından takip etmektedir. Dündar Bey’in obayı yönetemeyeceğini farkedince İlbeyi Artuk Beye haberci gönderir ve beyliği üstlenip kayı obasına sahip olmasını istemiştir. İlbeyi kendisinin de tez zamanda obaya geleceğini yazmıştır.

Diriliş Ertuğrul dizisinde İlbeyi Karakteri kimdir? İlbeyi tarihte kimdi? İlbeyinin tarihteki rolü nedir? gibi sorular merak konusu oldu. Dizide ihtiyarlar adına İlbeyi karakteri ile Atsız ismiyle Orhan Kılıç’ın diziye dahil olacağı söyleniyor.

Orhan Kılıç; Son olarak 2015 yılında Kara Kutu dizisinde rol alan 42 yaşındaki Kılıç, Ali Eyüboğlu’nun haberine göre ‘Diriliş Ertuğrul’da ‘Atsız Bey’ karakteriyle ‘Aksakallıların adamı’ görevini yapacak.

Bakalım İlbeyi karakteri diriliş ertuğrul’a ne zaman gelecek? Sizler İlbeyi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Siz de İlbeyi hakkındaki düşüncelerinizi aşağıda bizlerle paylaşabilirsiniz.

Ertuğrul’u kurtaran İlbeyi Kimdir? Diriliş 94. bölüm 8 Kasım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=1Uq98i8-Afg