Diriliş Final Tarihi Belli Oldu Mu? Ne Zaman Bitecek?


Güncelleme: 25 Mart 2018 : 21:25
23

4 sezondur başarıyla devam eden Diriliş Ertuğrul’un final tarihi belli mi? Her bölümü daha büyük heyecanla izlenen Diriliş Ertuğrul ne zaman bitecek? Trt’nin başladığı günden itibaren yükselişi engellenemeyen dönem dizisi Diriliş ne zaman bitecek? Başarısı sınırları aşan dizide yavaş yavaş sona gelinirken Diriliş final tarihi belli oldu mu sorusu da sıklıkla sorulmaya devam ediyor.

Kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Cengiz Coşgun, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Engin Öztürk ve Cemal Hünal gibi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı dizi 4. sezonun sonunda tamamen ekranlara veda edecek. Osmanlı Devleti’nin kuruluşuna kadarki süreci tüm detaylarıyla izleyiciye sunan dizi yeni sezonda Osman’ın Yolu ismi ile devam edecek. Osmanlı İmparatorluğunun kuruluş aşamasında yaşanan zorlukları, mücadeleyi ve seferberliği konu alacak.

4. sezonu da başarıyla yürüten dizi, başlangıçta tek sezonluk bir proje olarak yola çıkmıştı. Fakat dizinin kısa sürede hızlı bir yükseliş yaşayarak geniş izleyici kitlesine ulaşması uzun yıllar ekranlarda boy göstermesine sebep oldu. Gerek senaryonun çekiciliği gerekse oyuncuların etkileyici performansları diziyi üst seviyelere çıkarmayı başardı.

Sadece ülkemizle kalmadı Diriliş Ertuğrul’un başarısı. Pek çok ülkede yankı uyandırdı. çeşitli ödüllerin sahibi oldu. Tabi ki eleştirilen yönleri de fazlasıyla vardı. Çoğu zaman rakip kanalların asılsız iddialarına maruz kaldı. Fakat halkı arkasına alan dizi başarı merdivenlerini hızla tırmandı.

Bu başarının arkasında gece gündüz durmadan çalışan bir ekip, muhteşem bir prodüksiyon ve kurgu yer alıyor. Ayrıca savaş, politik ve askeri konulu dizide oyuncu sirkülasyonu da oldukça önemli. Dizi 4 sezon boyunca gidenleriyle gelenleriyle bugüne kadar ekrana gelen diziler arasında en kalabalık oyuncu kadrosuna sahip. Dev bütçeli ve yüksek maliyetli bir dizi.

4 sezon boyunca tarihten kopmayarak karakterlerin her birinin büyük bir hassasiyetle hazırlandığı ve tanıtıldığı dizi için yolun sonuna gelindi. Diriliş Ertuğrul 4 yıl boyunca devam eden ekran yolcuğunu 2018 yılında bitiriyor. 2017 sezon finali tarihine bakıldığında dizinin 17 haziran çarşamba akşamı sezon finali yaptığını görüyoruz. Tüm bunlardan yola çıkarak Diriliş Ertuğrul final tarihi belli mi? Ne zaman final yapacak? Diriliş Ertuğrul kaçıncı bölümde final yapacak? Diriliş ne zaman bitecek? sorularını yanıtlamak mümkün.

Dizinin yapımcısı ve tasarımcısı Mehmet Bozdağ resmi ağızdan Diriliş Ertuğrul için sona gelindiğini açıkladı. Diriliş 2018 haziran aynın ikinci haftası ekranlara veda edecek. Fakat konuyla ilgili tartışmalar sosyal medya ve diğer platformlarda hala devam ediyor. Dizinin aynı kadroyla yeni sezonda da devam etmesini isteyen seyirci tepkisini kanala ve yapımcılara ulaştırmak için her yolu deniyor.


Diriliş Osman’ın Yolu Oyuncu Kadrosu? Tüm Karakterler Ve Rolleri


Sizler Diriliş Ertuğrul’un yeni sezonda da devam etmesini istiyor musunuz? Diriliş final mi yapmalı mı devam mı etmeli? Görüşlerinizi yorum kısmında bekliyoruz. 

23 YORUMLAR

  1. diriliş ertuğrul bitmesin bir izlediğim dizi o oda giderse ben ne yaparım enginsiz yaşayamam

  2. Bu dizi sezon finali verip bu kadroyla tam gaz devam etmeli Ertuğrul’u tarihine uydurmalı zaman olarak önümüzdeki sezon ortalarında Osman bey yavaş yavaş hazırlanmalı

  3. Amdiyim son olmasın tek izlediğimiz bir bu dizi var son olacaksa diriliş oslıyı baş rolünü engin altan düzyatan oynasın

  4. Bu dizi gelmiş geçmiş en güzel dizi ama elbet bir gün son olacak diriliş osman lı kodrosunda gene engin altan düzyatan osman beyi oynasın

  5. Osman Beyi de Engin Altan Duzyatan oynasin,kesinlikle lutfeeeennn,imirzali oglu cok ciddi ve sert yuz hatti var,zaten mehmeti tutturamadi,Burak ozcivit yakisikli fakat daha toy gorunumlu,Engin ise tam bicilmis bir kaftan.
    4 sezondur yogun calisma teposundan yorulmus olabilir,cokta hakli fakat bu diziye en iyi laiki ile yine hakkini vericek olan Engindir,bamsi Turgut altog ve ibnul arabide gitmesinnnnnn,:((((

  6. Yaaa lutfen bitirmeyin cooook mukemmel bir dizi ve tarihimizi ogreniyoruz duyun sesimizi ????

  7. Sakin bitmesin carşambayi sel alir yoksa devam etmeli kadro bozulmadan osmanli yolu olarak

  8. Bitirsinlerde gorelim bi bir tehtiddir mehmet bozdag ulkeyi terket artik bu konu senden cikti devlet meselesi artik dirilis dusman kazanma durduk yere oynatin diziyi sonsuza dek cocuklarimiz tarih ogreniyor milletin maneviyati uyaniyor atasini ceddini taniyor bu dizi bitmemeli sacma sapan diziler izlettiriyorlar insanimiza beyinlerini koreltiyorlar asalak bir millet olduk ciktik sakın mehmet bozdağ sakın kalin saglicakla…

  9. Diriliş ertuğrul tabii ki bir gün muhakkak finali olacak ama o sene bu sene olmamalı Bence en az bir sezonda oynatılmalı ve arkasından Osmanlı imparatorluğu serisi olarak devam etmeli yapımcı ve emeği geçen tüm oyunculara sonsuz teşekkürlerimizi sunarız

Comments are closed.