Diriliş Ertuğrul Turgut Alp Yaşıyor mu? Gerçekten Öldü mü?


Güncelleme: 28 Şubat 2018 : 21:57
0

Diriliş 28 şubat çarşamba günü müthiş bir bölümle ekranlara geldi. Bir yanda Ares’in müslüman olması bizleri duygulandıran dizi de Turgut Alp ile Bamsı’nın kavgası ise bizleri derinden yaraladı. Kavga anında Bamsı Turgut Alp’in boğazını sıkar ve onu öldürür?Peki gerçekten Turgut Alp Yaşıyor mu? Gerçekten Öldü mü?

Bamsı ve Turgut Alp iki canciğer arkadaş ve dosttur. Son iki bölümde araları açılan ikili aralarındaki husümeti çözemez ve Artuk Bey’in çadırında kavgaya tutuşurlar. Bamsı Turgut Alp’e hain der ve boğazını sıkar. Boğazını öyle sıkar ki Turgut Alp daha fazla dayanamaz ve yere yığılır. Artuk Bey onları ayırır.

Artuk Bey Bamsı ve Turgut Alp’i ayırdıktan sonra Turgut Alp’i yerden kaldırır. Kontrol ettiğinde ise Turgut Alp’in hareketsiz bir şekilde yattığını görür. Bamsı ise hala hain diyerek şok yaşamaktadır. Artuk alpleri çağırı ve Bamsı’yı tutuklattırır.

Turgut Alp ölmemiştir. Bamsı ile Turgut Alp, Artuk Bey’in karısı Maria’nın hain olduğunu kanıtlamak için böyle bir oyun oynamışlardır. Turgut Alp ölü numarası yapmaktadır. Bu arada Artuk Bey’in hem alplere hem de Maria’ya aman kimse duymasın türündeki sözleri aslında oyunu biz izleyicilere açık etmektedir. Turgut alp ölmemiştir. Turgut Alp tarihte uzun yıllar yaşamış ve tarihte Osman Bey’in kılıç ustası olmuştur. İleriki yaşlarda vefaat etmiştir.