Diriliş Ertuğrul Samsa Ölecek mi? Diziden Ayrılacak mı?


Güncelleme: 10 Ocak 2018 : 21:43
0

Diriliş’in 10 Ocakta meydana olaylar heyecanı doruk noktasına ulaştırdı. Samsa ve Titan karşı karşıya gelmiş ve büyük bir mücadele ortaya konmuştur. Savaşta kimin ölüp ölmeyeceği belli değilken akıllarda Samsa’nın öleceği endişesi belirdi. Titan mancınıkların yapıldığı yere saldırı düzenlemiş ve Ertuğrul’un en çok güvendiği yardım gelmeyecektir. Atsız ise büyük hainliklerin farkına varmış ama kalede rehin kalmıştır. Mancınıkların saldırıya uğraması ve Samsa’nın tek başına kalması Ertuğrul için bir eksi olmuştur. Ertuğrul ise o anda mancınıkları teftiş etmeye gitmektedir. Samsa  ile titan kıyasıya bir kavgadadır. Samsa yaralanmıştır. Titan ise son darbe ile Samsa yere yığılmıştır. Peki Diriliş Ertuğrul Samsa Ölecek mi? Diziden Ayrılacak mı?

Diriliş’te yine heyecan doruktadır. Ertuğrul Karacahisar kalesine saldırı yapmak için hazırlıkları sürdürürken arkasından çevrilen oyunlardan haberi yoktur. Atsız ise bir yandan Ares’i kollarken diğer yandan da kale içerisinde istihbarat toplamaktadır. Bahadır ise Ertuğrul’a yardım ediyorum ayağına arka planda Titan’la iş çevirmekte ve Ertuğrul’u savaş anında bırakıp Çavdar obasına saldırmıştır.

Sancar ise Çavdar obasını ele geçirmek için sürgünden geri gelmiştir. Çavdar obasının etrafındaki alpleri öldüren Sancar Titan’dan gelecek olan haberden önce obanın güvenliğini kırmaya çalışmaktadır.Titan ise mancınıklara saldırmış ve oradaki tüm askerleri öldürmüştür. Samsa ile teke tek dövüşen titan samsayı öldürmüştür.