Diriliş Ertuğrul Kurtulacak mi? Bamsı ve Artuk Bey Nasil Kurtulacak? 14 Mart Kim Ölecek


Güncelleme: 7 Mart 2018 : 22:57
1

Dirilis ertugrul yine her zamanki gibi büyük bir seyirci kitlesini ekranlara kilitledi. Bu gece kalpler Ertuğrul bey, Artuk Bey ve Bamsi için çarpar durumda. Mahperi Hatunun katı tutunu karşısında Ertuğrul’un annesi ve eşi gururlarından bir nebzede olsun feragat etmez oradan ayrılırlar. Peki çıkan bu karışıklıkta Ertuğrul bey ne yapacak? Bamsı ve Artuk Bey nasıl kurtulacak yoksa idam mi edilecek?

 

Gıyaseddin tarafından apar topar tutuklanıp Sultan’in kalesine getirilen Ertuğrul idam edilmek üzere zindana atılır. Zindan da kalan Ertugrul bey şehzadenin aklını karıştırmıştır. Sehzade Babasının ölümünün üzerinde şüpheler olduğunu düşünur ve rahatlıkla idam kararına olur veremez. Ertuğrul beyi dinledikten sonra annesi ile Saadettin Köpek arasında olan bitenin ne olduğunu öğrenmeye çalışır. Ve kalbinin sesini dinler annesine babasının katilleri ile neden birlik olduklarını sorgular.

 

Annesi aciklamalarini kilicarslan tahta çıkar çıkmaz senin kelleni alacaktı deyip gıyaseddinin kalbinde işlemeye çalışsa da giyaseddin annesinin boğazına yapışır. Devlet ve soyunun kirlenmemesi için Ertugrul’u öldüreceğini idam edeceğini söylese de gıyaseddin son anda bi değişiklik yapabilir.

Değişiklik yapmalı çünkü Ertuğrul dizinin başrol oyuncusu. Ertuğrul Bamsı ve Artuk Bey bir sekilde kurtulacak ve ölmeyeceklerdir. Gıyaseddin büyük ihtimal idam kararından vazgeçecek. Vazgeçmese dahi Ahmet Sungurtekin ve diğerleri kesinlikle Ertuğrul ve diğerlerinin idam edilmesine göz yummayacaktır.

Comments are closed.