Diriliş Ertuğrul Gerçekten Öldü Mü?(4. Sezon) Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 25 Ekim 2017 : 21:38
0

Diriliş Ertuğrul 4. Sezona hüzünlü bir fragmanla merhaba dedi. Geçtiğimiz sezon finalinde Ertuğrul, köpeğin ihaneti ile tuzağa düşmüş ve Moğollara karşı cenk etmeye giderken pusuda ağır yaralanmış ve dizi sezon finali yapmıştı. 4. Sezon tanıtım fragmanında Ertuğrul’un şehit düştüğü Hayme Ana ve Halime Hatun’un ağıtları ile anlaşıldı.

Ancak dizinin başrol oyuncusu Ertuğrul karakterine can veren Engin Altan Düzyatan’ın diziden ayrılıp ayrılmadığı herkesçe merak edilmektedir. Ertuğrul gerçekten öldü mü? Ertuğrul gerçek tarihte nasıl öldü?

Yeni sezona hazırlıkları bitiren dizi ilk tanıtım fragmanını yayınladı. Biraz grç başlayan dizi hayranlarını da üzmüştü. Yeni fragmanla daha çok üzülen seyirciler Ertuğtul’un şehit olması ile şok oldular. Diriliş Ertuğrul gerçekten öldü mü? Dizidrn ayrılıyor mu?

Ertuğrul muhakkak dizinin başrol karakteri. Onun ölmesi radikal bir kara olur. Ancak dizinin yeni sezonu için tarihsel döngü içerisinde Ertuğrul’un ölmesi mümkün olmaktadır. Diziye yeni karkaterlerde dahil olmuş ve Diriliş yeni sezonda farklı karakterler ve farklı bir hikaye ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Bu anlamda Ertuğrul’un şuan için ölüm ölmediğini söylemek zor. Tabi fragmanla ilgili tahminler yapmak zor değil. Örneğin;

2. sezona bomba bir giriş yapmak için izleyicinin heyecan ve motivasyonunu yüksekte tutma adına böyle bir fragman hazırlanmış olabilir. Ertuğrul öldüğüne inandırmak için başka bir kişi ile elbiseleri değiştirmiştir. Bu esnada düşman Ertuğrul’u öldü sanırken o düşmana ağır darbeyi vurmak için arka planda hazırlıklarını sürdürmektedir.


Diriliş Ertuğrul Tarihte Nasıl Ölmüştür? Ertuğrul Gazi Gerçekte Nasıl Öldü?<<<Tıkla


Yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dorukta olacak. İzleyici yine diziyi izlerken şaşkınlığını gizleyemeyecek. Bakalım Diriliş Ertuğrul 4. sezon nasıl bir hikaye ile karşımıza çıkacak.