Diriliş Ertuğrul Ebu Mansur Ölecek Mi? Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 29 Mayıs 2017 : 23:38
0

TRT 1 ekranlarında her Çarşamba sevilerek izlenen Diriliş Ertuğrul Dizisi bu Çarşamba da izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Diziye geçtiğimiz bölümlerde dahil olan Ebu Mansur karakteri herkesçe merak konusu olmuştu.

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan’ın rola aldığı dizide Ebu Mansur Ertuğrul’ ile birlikte Karacahisar kalesini fethetmek için hareket etmiş ve Handa kalırken zehirlenerek yatağa düşmüştür.

Ebu Mansur’un handa zehirlenmiş olması şüpheleri Ertuğrul’un üzerine çekse de Ertuğrul bu durumu açıklığa çıkartmak için elinden geleni yapacak ve hem Ebu Mansur’u kurtaracak hem de kendisini bu durumdan aklayacaktır.

Yani şuan için diziye önemli bir karakter olarak girmiş olan Ebu Mansur’un öleceğini düşünmüyoruz. Ebu Mansur bir süre yatarak tedavi görse de önümüzdeki bölümlerde Ertuğrul ile birlikte fetihlerin kapılarını açacaktır.

Sizler Ebu Mansır’un zehirlenmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Sizce Ebu Mansur ölecek mi? Ebu Mansur diziden ayrılacak mı? Siz de konu hakkındaki düşüncelerinizi aşağıda yazınız.