Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm Fragmanı ve Özeti


Güncelleme: 9 Kasım 2017 : 08:07
0

Dünyanın kaderini değiştiren adamın destansı hikayesi, boyun eğmeyen karakteri, büyüleyici aşkına ve tüm insanlığa yetecek adalet duygusu… Ertuğrul Gazi’nin tarihe altın harflerle yazılmış hayat hikayesine şahitlik ettiğimiz Diriliş Ertuğrul 15 Kasım Çarşamba günü 95. Bölümü ile ekranlara gelecek. Peki dizimizin yeni bölümünde neler yaşanacak? Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm fragmanı ve özeti.

Ertuğrul , Pitho ve diğer köleler geçtiğimiz bölümde Sİmko’nun elinden kurtulmuş kaçarken önleri hem Sİmko hem  de Mihalis ve adamları tarafından çevrilmişir. Ertuğrul Simko ve adamlarını yenecekken Mihali’nin çıkması tüm dengeleri değiştirmiştir.

Aynı zamanda Kayı Obasında gergin anlar yaşanmıştır. Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satma girişimi Oba’da gerginliğe yol açmıştır.Artuk Bey ise Dündar’ın bu girişiminin töreye karşı bir durum olduğunu ve bu anlamda Dündar’ın beyliğinin meşru sayılamayacağını söylemiştir.

Çıbanın başı Emir Saadeddin ise Hanlı Pazar’ı alması için Bahadır Bey’e bir sandık altın vermiştir. Peki Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm Fragmanı ve özetinde neler yaşanacak? Hepsi ve daha fazlası birazdan haberimizde.

Diriliş Ertuğrul 95. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir