Diriliş Ertuğrul 2017 Sezon Finalinde Kim Ölecek? Diziden Kimler Ayrıldı?


Güncelleme: 31 Mayıs 2017 : 23:08
0

Engin Altan Düzyatan’ın başrolünde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin sezon finalinde kim öldü?, 2017 sezon finalinde Diriliş Ertuğrul dizisinden kim ayrıldı?

Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Cengiz Coşkun, Çağdaş Onur Öztürk, Nurettin Sönmez gibi isimlerin başrolü paylaştığı dizi, tarihte olan olayların sırasında göre ilerlemeye devam ediyor. Diğer tarihi dizilerde yaşanan tarihten sapma durumu Diriliş Ertuğrul’da yaşanmıyor.

Reyting listelerinde Çarşamba akşamının üç sezondur yıldızı olan Diriliş Ertuğrul’un 2017’de final yapacağı söylense de izleyicilerin yoğun ilgisi ve talebinden dolayı dizinini bir sezon daha uzatılmasına karar verildi. Ancak dizi bir sezon uzatılacağı için olaylar daha yavaş bir şekilde anlatılmaya başlandı.

Diriliş Ertuğrul’un 3. Sezon finalinde dizide büyük bir ayrılık yaşanması bekleniyor. Dizinin başrol oyuncularından birisinin diziden ayrılacağı iddia ediliyor. Diriliş Ertuğrul’dan en son Ebu Mansur karakterine can veren Burak Hakkı ayrılırken sezon finalinde daha önemli bir oyuncunun ayrılması bekleniyor.

Diriliş Ertuğrul’un sezon finalinde Ertuğrul Gazi’nin annesi Hayme ana yani Hülya Darcan’ın diziden ayrılabileceği iddia edilse de bu iddialar kesinleşmedi. Dizideki olağanüstü performansı ile göz dolduran Hülya Darcan’ın diziden ayrılmasına şimdilik sıcak bakılmıyor.

Diriliş Ertuğrul’un 2017 sezon finalinde Vasilius’unda ölerek diziden ayrılabileceği konuşuluyor. Sizce diziden kim ayrılmalı? 2017 sezon finalinde diziye veda etmesi gereken isim kim?