Diriliş Ertuğrul 123. Bölüm Fragman ve Özeti(4 Nisan)


Güncelleme: 29 Mart 2018 : 00:51
0

Ertuğrul, Günalp ile dövüşmekten başka çare bulamaz. Ne dediyse ne yaptıysa Günalp’in gözünü açmamıştır. Saadettin’in gitmesi daha ağır basmış ve Günalp devlete olan bağımlılığının getirdiği saflık ile Ertuğrul’un düşman beklemiştir. Diriliş 123.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş 4 Nisan neler olacak?

Ertuğrul devlete isyan edecek boyları yatıştırmak için yola çıkmış ve onların toplantılarına katılmıştır. Saadettin ise boyların devlete isyan edeceğini ve bu amaçla toplantı yapacaklarını Günalp’e bildirmiş ve gidip isyanı bastırmasını emretmiştir.

Ertuğrul boyların isyanını bastırmış ve toplantıdan ayrılmıştır. O an da toplantıya gelen Günalp beylerin Saadettin adına teslim olmalarını söylemiştir. Beyler ise Saadettin ismini duyunca teslim olmayı kabul etmemişlerdir. Ve hepsi Günalp ve adamları tarafından kılıçtan geçirilmişlerdir.

Ertuğrul ise isyan bayrağını çekmiş başka bir beyin peşinden gitmiş ve onu ikna etmeye çalışmaktadır. Onu da ikna eden Ertuğrul ve alpleri Gğnalp tarafından saldırıya uğrar. Günalp ile konuşmaya çalışan Ertuğrul bunu başaramaz ve Günalp’i ikna edemez. Savaşmaktan başka çare kalmamıştı.

Diğer taraftan Sultan ise Saadettin’in asıl niyetini anlamış ve onu öldürmesi.in Ertuğrul’un ve Sivas Valisi Hüsamettin beye emir vermiş, ferman yazmıştır. Diriliş Ertuğrul 4 Nisan’da bomba bir bölümle ekranlara gelecek. Diğer taraftan dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda bir cenaze olduğu görülüyor. Akıllara Aslıhan hatun öldü mü sorusu gelmesi normal. Ancak biz öldüğünü düşünmüyoruz. Çünkü cenazenin defni esnasında çok kalabalık bir topluluk gelmemiş. Bildiğiniz gibi Aslıhan hatun bir nevi obanın hanımdır. Onun cenazesi aynı abisinin gibi kalabalık olur. Buradan da ölen kişinin Aslıhan hatun olmadı belli peki kim?