Diriliş Aslıhan Hatun Saadettin Köpek’i Öldürecek Mi?


Güncelleme: 28 Mart 2018 : 22:45
1

Diriliş Ertuğrul’da heyecan artarak devam ediyor. Artık kimsenin tahammülünün kalmadığı Sadettin’in ölümü Aslıhan hatunun elinde mi olacak?Aslıhan Hatun Saadettin’i öldürecek mi? Saadettin Sultan’ın ölümünün ardından Ertuğrul’ ve obaları tehdit etmektedir. Devletin gücünü daha fazla arkasına alan Saadettin rahat durmamaktadır.

Ertuğrul ve diğer obaları tehdit eden Saadettin, Aslıhan Hatun’u tedirgin etmektedir. Aslıhan Hatun Saadettin’in öldürülmesini ister. Ancak bunu tek başına yapacaktır. Bunun için derhal bir plan düşünmesi lazımdır. Saadettin Köpek’in en zayıf ve savunmasız anını yakalamak zorundandır. Kimseye duyurmadan tek başına halledecektir. Eğer duyulursa çok fazla kişinin canı yanacağı için bunu tek başına halletmek zorundadır.

Aslıhan Hatun okunu ve kılıcını kuşandı otağından çıktı. Aslıhan Hatun’un çadırında olmadığı fark edildi. Obanın bekası için bu kararını kimseye duyurmaz. Şimdi herkesin merak ettiği konu Aslıhan Hatun Sadettin Köpek’i öldürecek mi?

Aslıhan Hatun Sadettin Köpek’i öldüremeyecek. Sadettin Köpek dizinin ilerleyen bölümlerinde farklı bir şekilde idam edilecek.

Comments are closed.