Deli Gönül Selim Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı-Boyu-Sevgilisi


Güncelleme: 4 Eylül 2017 : 21:19
2

Deli Gönül dizisinde iki yakın arkadaşın arasını bozan Selim karakteri Şule’ye olan yakınlığı ile ortalığı karıştırmaktadır. Peki Selim karakteri kimdir?

Deli Gönül dizisi Fox ekranlarında bir birinden ilginç karakterlerle izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dizide çok farklı karakterler bulunmakta. Selim karakteri ise yakışıklılığı ve ağır başlılığı ile oldukça dikkat çeken bir karakterdir.

Dizide Selim Karakterini canlandıran oyuncumuz Yiğitcan Ergin’dir. Yiğitcan Ergin Kötü Çocuk ve Racon isimli sinema filmlerinde oynamıştır. Henüz sektörde yeni olduğundan genç oyuncu hakkında pek fazla bilgi yoktur.

Deli Gönül dizisinin diğer oyuncularını aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz. Deli Gönül konusu ve hikayesi için buradaki konuyu ziyaret edebilirsiniz.


Deli Gönül Şule Kim? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler-Yaşı-Sevgilisi


1992 İstanbul doğumlu olan genç oyuncu 1.90 boyunda ve 80 kg’dır. İzleyici karşısına ilk kez Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir, Sezin Akbaşoğulları, Barış Arduç, Sarp Akakya ve Seçkin Özdemir gibi başarılı isimlerin yer aldığı Racon Ailem İçin projesiyle çıkmıştır.


Deli Gönül Selim Öldü mü Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?


2017’de vizyona giren ve bir kitaptan sinemaya uyarlanan Kötü Çocuk filmiyle ilk sinema filmini çekmiştir. Şimdilerde Temmuz ayında yayın hayatına başlayan, başrollerinde Murat Ünalmış, Ayşe Çiğdem Batur, Tuvana Türkay isimlerinin yer aldığı Deli Gönül isimli diziye Selim karakterini canlandırmaktadır.


Deli Gönül Aslı Kimdir? Gerçek Adı-Yaşı-Boyu-Sevgilisi


Deli Gönül Dizisi Oyuncu Kadrosu? Deli Gönül Tüm Karakterler ve Roller

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.