Deli Gönül Selim Öldü mü Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 4 Eylül 2017 : 22:13
0

Deli Gönül dizisi 10. bölüm fragmanını yayınladı. Fragmanda Selim ve Savaş yine bir hız düellosundalar. Ancak bu sefer bu kapışma mutlu sonla bitmiyor. Selim kaza yapar ve motosikletle bir kamyona çağırmıştır. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Selim ölecek mi? Selim karakteri diziden ayrılıyor mu?

Yiğitcan Ergin Deli Gönül dizisinden ayrılacak mı? Deli Gönül dizisi yine tansiyonu bol bölümlerle ekranlara gelmeye devam ediyor. Hem duygusallığı hem komediyi hem de aksiyonu içerisinde barındıran nadir yapımlardan olan Deli Gönül’de bir ayrılık mı olacak?

Dizinin 10. bölümünde Selim ve Savaş ve Şule’yi takip etmektedir. Şule ile kavga eden Selim Şule’yi Savaş’a kaptırmamak için bir hırsla motorsikletle Savaş’ı takip etmektedir. Selim yarış yaparcasına ilerlerken bir kaza meydana gelir. Kazada Selim yola aniden çıkan bir komyona çarpar. Çarpma anında ağır yaralanan Selim hastaneye kaldırılır. Kadir hoca ve diğerleri hastanede toplanır. Savaş olayın şoku ile kendisinden geçmiştir.

Hastanede herkes şaşkındır. Selim’in durumu herkeste şok etkisi yapmıştır. Selim ölecek mi? Selim’in ölüp ölmeyeceğini söylemek şuan için zor. Ancak diziye dahil olan yeni karakterlere baktığımızda, örneğin Ela, dizide bir silsilenin devam ettirilmek istendiğini anlayabiliriz. Yani Selim ve Şule birbirlerini severken Savaş ise ortada kalacaktır. Ve Savaş ve Selim’in kapışmasının merkezinde Şule olacaktır.

Kısaca Selim’in diziden ayrılması bu silsileyi bozacaktır Selim’in yerine herhangi bir karakterin diziye dahil olmadığını düşünürsek Selim diziye devam edecektir. Sadece senaryo gereği böyle bir kaza düşünülmüştür. Ancak dizis Final yapacağı için Selim karakteri diziden ölerek ayrılmıştır.


Deli Gönül Ela Kimdir?Gerçek Adı-Yaşı-Boyu-Kilosu-Sevgilisi