Deli Gönül Dizisindeki Şükran Ölecek Mi?


Güncelleme: 19 Ağustos 2017 : 12:53
0

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve izlenme oranları açısından en üst sıralarda yer alan Deli Gönül dizisindeki Şükran ölecek mi? Fatmanur Şükran’ı kurtarabilecek mi? Şükran kurtulabilecek mi?

Kadir’in gözünden sakındığı kızı Şükran’ın büyük bir sağlık sorunu yaşaması hem Kadir’i hem de Fatmanur’u derinden sarstı.

Adı Efsane Kıvanç Öldü Mü Diziden Ayrıldı Mı? <<<tıklayınız

Fatmanur, büyük bir cesaret göstererek Şükran’ın kurtulması için gerekli olan parayı babasından istedi. Ancak taş yürekli babası Fatmanur’un hiçbir duygusuna saygı duymadığı gibi söz konusu küçük bir kız olsa da parayı vermeye yanaşmadı.

Şükran’ın sürekli bayılıyor olması onun sara hastası olduğunu düşündürüyordu. Ancak Şükran’ın sorunu sara hastalığından çok daha büyük. Şükran’ın kalbinin delik olduğu anlaşıldı.

Şükran karakterine can veren küçük oyuncu eğer diziden ayrılırsa Kadir ve Fatmanur bu olayın acısını içinden atmakta zorlanır. Bu yüzden çok büyük ihtimalle Şükran’ın sağlığına yeniden kavuşması için gerekli olan para bir şekilde temin edilecektir.

Ancak paranın temin edilme şekli acaba ne olacak? Fatmanur, Ahmet’ten mi parayı alacak? Kadir, parayı bulabilmek için neler yapacak? Bu sorular henüz cevapsız kaldı.

Şükran için her şeyi yapmayı göze alan Kadir ve Fatmanur onun kurtulması için var güçleriyle çalışacak. Şükran karakterinin ölüp ölmeyeceği ise Deli Gönül’ün 8. bölümünde belli olacak. Yeni bölüm ise 21 Ağustos Pazartesi akşamı ekranlarda olacak.

Sizce Şükran diziden ayrılacak mı? Şükran karakterinin dizide kalmasını ister misiniz?