Deli Gönül Ahmet Öldü mü? Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 29 Ağustos 2017 : 00:00
0

Ahmet Fatmanur’a olan sevgisini gizlememektedir. Fatmanur’da bunu bilmektedir. Ahmet sevgisini kanıtlamak ve Fatmanur’u kazanmak için her şeyi yapmaktadır. Ancak artık Ahmet’in de dayanacak gücü kalmamıştır. Fatmanır Ahmet’i öldür mü? Ahmet diziden ayrılıyor mu?

Ahmet Fatmanur’a olan ilgisini ve sevgisini kanıtlamak için her şeyi yapmıştır. Ama Fatmanur’da her hangi bir karşılık bulamamıştır. Artık bulamadığı karşılığı kendisi zorla almak istemektedir. Fatmanur ise buna izin vermemiş ve Ahmet’in kafasına sert bir şekilde cam bir nesneyi vurmuştur. İşte o anda izleyicilerde Ahmet’in dizden ölerek ayrıldı yorumları yapılmıştır.

Fatmanur korku içinde ne yapacağını bilememiş ve Kadir’i aramıştır. Ahmet’i öldürüdğünü söyleyen Fatmanur çok acil KAdir’i çağırmaktadır. Ahmet öldü mü ? Ölecek mi? Diziden ayrılıyor mu?

Ahmet’in kafasına aldığı darbe ile yere yığılması senaryo gereği bir sahne olduğunu düşünüyoruz. Kadir ve Fatmanur cephesini dengeleyen bir unsur olan Ahmet’in en azından şimdilik diziden ayrılmayacağını söyleyebiliriz.

Konu ile ilgili detaylar geldikçe konumuz güncellenecektir. Bizi takipte kalın.