Deli Gönül Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 14 Ağustos 2017 : 21:19
0

Fox ekranlarının sevilen dizisi Deli Gönül nerede çekiliyor? Dizi seti nerede? Hangi şehirde? işte tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık. 

Murat Ünalmış, Tuvana Türkay ve Tolga Ortancıl’ın başrollerini paylaştığı Deli Gönül dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Alican Yaraş’ın kaleme aldığı 25 Film imzalı dizi Berat Özdoğan ve Selim Demirdelen’in yönetmenliğinde başarılı bir şekilde devam ediyor.

Dizinin genel konusu şöyle: Her şeyini kaybetmiş bir öğretmenin sakin bir köy okulundan İstanbul’a tayin olması ve burada tutunmaya çalıştığı hikayesi izleyiciye aktarılıyor. Yürek burkan hikayesiyle Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir aşkı konu alıyor.

Deli Gönül Dizisi Nerede Çekiliyor? Hatay Şenköy Neresi? Yaz sezonunda ekranlara gelmeye başlayan dizinin çekimlerine  Antakya’da  başlandı. Hatay’ın Şemköy ilçesinde başlayan çekimler İstanbul’da devam ediyor. Hatay’ın Yayladağı İlçesinin sevimli küçük bir mahallesidir Şenköy. Lezzetli zeytinyağları ile ünlü olan Şenköy mahallesinde yapılan ilk etap çekimleri tamamlanmış ve set İstanbul’a taşınmıştır.

Deli Gönül dizisi çekimlerinin Hatay bölümü iki aya yakın bir sürede tamamlanmıştır. Özellikle ilk bölüm çekimleri günlerce devam etmiştir.

Hatay’daki çekimlerin ardından çekimler bundan böyle İstanbul’da sürecek. Fox’un büyük umutlarla ekrana getirdiği Deli Gönül muhtemelen sezon sonunakadar devam edecek. Dizinin reytingleri şuanda beklentileri karşılıyor. Fakat Eylül ayında sezon finali yapan dizilerin tekrar başlamasıyla durum ne olur bilinmez.

 

Deli Gönül dizisi her pazartesi Fox Tv’de sizlerle… 

 

Deli Gönül Devam Edecek mi? Yeni Sezonda Var mı?