Deli Gönül 4 Eylül Pazartesi Var Mı Yok Mu


Güncelleme: 26 Ağustos 2017 : 11:45
0

Deli Gönül dizisi 4 Eylül pazartesi yeni bölüm var mı yok mu? Deli Gönül dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 

Fox Tv’nin ilgiyle takip edilen dizisi Deli Gönül 9 haftadır başarıyla ekrana gelmeye devam ediyor. Yürek burkan hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla yediden yetmişe herkesin severek izlediği dizinin 4 Eylül pazartesi yeni bölümü yayınlanacak mı?

10 günlük bayram tatili dolayısıyla pek çok dizi önümüzdeki hafta yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Deli Gönül de bu dizilerden biri. Dizinin 4 Eylül pazartesi yeni bölümü yayınlanmayacak.

9 haftadır yayınlanan 25 Film şirketinin yeni dizisi Deli Gönül yeni bölümleriyle her hafta Fox tv ekranlarında olmaya devam ediyordu.

Selim Demirdelen’in yönetmenliğini yaptığı Alican Yaraş’ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanmamış olması izleyenlerin kafasında soru işaretleri oluşmasına sebep oldu.

Deli Gönül’ün 4 Eylül pazartesi akşamı saat 21:00’da yayınlanması beklenirken yeni bölümü fragmanının yayınlanmaması kafalarda soru işareti bıraktı.

Seyirciler Deli Gönül ne zaman yayınlanacak? Deli Gönül dizisi bitiyor mu? Deli Gönül final mi yapıyor? sorularıyla başbaşa kaldı. Fakat izleyenlere güzel haberi verelim. Bilindiği üzere 28 Ağustos günü Kurban Bayramı haftası sebebiyle verilen 10 günlük tatil bitmedi. Bu sebepten dolayı bu hafta reytinglerin düşük olması ihtimali göz önüne alınarak dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Peki Deli Gönül dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Deli Gönül yeni bölümü ile 11 Eylül Pazartesi Fox Tv’de.