Darısı Başımıza Nur Kimdir? İlkay Erkök Yaşı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 19 Haziran 2018 : 08:56
1

Show TV’nin 2018 yaz dizisi Darısı Başımıza ekranlara gelmeye hazırlanırken, cast çalışmaları da devam ediyor. Dizide Nur karakterini canlandıran oyuncu belli oldu. İlkay Erkök yeni yaz dizisi Darısı Başımıza’da Nur karakterini canlandıracak. Peki genç ve güzel oyuncu İlkay Erkök(Nur) kimdir?

Gold Film’in yapımcılığında ekranlara gelen dizinin senaryosunu Deniz Dargı kaleme alıyor. Yönetmen koltuığunda Barış Yöş’ün oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda; Açelya Topaloğlu, Özgün Karaman, Nergis Kumbasar, İbrahim Kendirci, Sevinç Erbulak, Dilek Çelebi, Ulvi Alacakaptan, Yüksel Ünal, Burak Can, İlay Erkök, Gizem Ergün, Eda Başlamışlı gibi isimler yer alıyor.

[kirmizitext]Darısı Başımıza Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Hangi Şehirde? için tıklayınız[/kirmizitext]

Başrollerinde ise Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut var. Dizide Nur karakteri performansı ve güzelliği ile göz doldururken karakteri canlandıran oyuncunun kim olduğu ise merak ediliyor. İşte oyuncu İlkay Erkök hakkında detaylar.

[kirmizitext]Darısı Başımıza Çalan Şarkılar ve Müzikler-Bölüm Bölüm Çalan Şarkılar için tıklayınız[/kirmizitext]

İlkay Erkök, oyuncu ve şarkısı Keremcem ile arasındaki aşk yaşamı ile gündeme gelmiş ve oyuncu abisi Koray Erkök ile aynı dizide oynamıştı. 1993 İstanbul doğumlu olan İlkay, İstanbul Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. 2013 yılında Güneşi Beklerken isimli dizi ile sektöre giriş yapmış ve İnadına Aşk ve Hayatımın Aşkı dizileri ile kariyerine devam etmiştir.

170 cm boyunda olan İlkay Erkök, 55 kg ağırlığında ve terazi burcundadır. Mavi gözleri ile setlerin aranan ismi olan İlkay Erkök sektörün yeni isimlerinden sayılır.

Comments are closed.