Dalga Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Hangi İlde?


Güncelleme: 29 Eylül 2017 : 21:21
0

Yeni başlayan diziler hakkında en çok merak edilen konulardan en önemlisi dizilerin nerede çekildikleri olmuştur.  Dalga dizisi nerede çekiliyor? Dalga dizi seti nerede kuruluyor ? Hangi şehirde hangi semtte? İşte tüm ayrıntılar…

Çok yakında Koliba Film’in öncülüğünde ekrana gelmeye hazırlanan Dalga dizisi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve masa başı çalışmaları tamamlanmak üzere. Başrol oyuncu seçimi için bir kaç ünlü isme teklif götürüldü. Fakat henüz kesin bir karara varılmadı.

Babamın Günahları Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Tanıtım Fragmanı

2017-2018 sezonunda Kanal D, Atv, Fox, Star Tv, Show TV ve TRT başta olmak üzere pek çok kanal yeni projelerini art arda ekrana getirmeye başladı. Bir kısmı yayın hayatına başlayan bir kısmı da ekrana gelmek için gün sayan pek çok proje izleyici beğenisine sunulacak.

Dizinin kadın başrolü için ünlü oyuncu Beren Saat’e teklif götürüldüğü oyuncunun teklife sıcak baktığı iddia ediliyor.

Dalga dizisi üzerinde uzun zamandır çalışılan bir proje olduğu için oldukça iddialı bir giriş yapması bekleniyor. Şimdilik sır gibi saklanan oyuncu kadrosu açıklanır açıklanmaz sitemizde yer alacak.

Dalga Dizisi Nerede Çekiliyor? 

Daha önce yayınlanan yada yayın hayatına devam eden pek çok dizide olduğu gibi Dalga dizisinin de çekimleri İstanbul’da yapılacak. İstanbul’un güzide semtlerinde çekimler gerçekleşecek. Henüz tam adresi açıklanmadı. Fakat araştırmalarımız devam ediyor. En kısa sürede setin tam adresini sizlerle paylaşacağız.

Dalga dizisinin başrolünde kimler yer almalı? Hangi ünlüleri görmek istersiniz?

Dalga Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler