Cumali Takım Mı Değiştiriyor? Cumali Ünlüler Takımına Geçecek Mi?


Güncelleme: 10 Nisan 2018 : 00:53
1

Survivor 2018’de yine sürpriz gelime yaşandı. Gönüllüler takımı Cumali’nin ünlüler takımına geçmesini istedi. Şimdi herkesin merak ettiği konu Cumali ünlüler takımına geçecek mi? Dün gerçekleşen konseyde Nagihan Acun Ilıcalı’dan takım adına bir ricada bulundu. Herkesin şaşkınlıkla beklediği Nagihan’ın isteği Cumali’nin ünlüler takımına geçmesiydi.

Nagihan bütün takım adına bir karar aldıklarını ve Cumali’nin takımda performans olarak çok düşük olduğu için takımın genel başarısını etkilediğini açıkladı. Ve Acun Ilıcalı’dan Cumali’nin ünlüler takımına geçmesini istedi. Acun Ilıcalı takımın başarısızlığının sadece Cumali’den kaynaklanmadığını söyledi. Fakat bu kararı düşüneceğini ve tak başına böyle bir kararı veremeyeceğini söyledi. Bu konuda gerekli kişilerle gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra Cumali’nin ünlüler takımına geçip geçmeyeceğini açıklayacağını söyledi.

Cumali’nin duygusal kontenjandan yarışmaya girdiği zaten herkesin bildiği bir durum. Fakat sonuçta belli bir sistemle gelen Cumali konseyde oldukça zor duruma düştü. Ve Acun Ilıcalı’nın verdiği karara saygı göstereceğini dile getirdi. Ünlüler takımından Ümit ise Cumali’nin başımızın üstünde yeri var diyerek Cumali’ye kapılarının açık olduğunu söyledi.

Bu önemli açıklamalar karşısında en çok şaşırtan durum ise Hakan’ın sessizliğini koruması oldu. Daha bir gün önce bu adadan gidersen buraları yakarım diyen Hakan neden sessiz kaldı? Neden Cumali’nin takımdan gitmesine karşı çıkmadı? Hakan ve Cumali arasında kılıçlar çekilecek. Survivor’da dengeler yine alt süt olacak.

Şimdi gözler Acun Ilıcalı’nın vereceği kararda. Cumali ünlüler takımına geçecek mi? Cumali Survivor macerasına ünlüler takımında mı devam edecek? Acun Ilıcalı gönüllüler takımının bu teklifine sıcak bakıyor. Cumali %80 ilk ödül oyununda gönüllüler takımına karşı mücadele verecek. Cumali neden ünlüler takımına geçti?

Sizler Nagihan’ın bu tavrını nasıl değerlendiriyorsunuz? Cumali ünlüler takımına geçmeli mi? Cumali’ye yapılan bu tavrı doğru buluyor musunuz?

Comments are closed.