Çukurdere Damla Kim? Gerçek Adı, Yaşı


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 21:18
0

Çukurdere dizisindeki Damla karakterini canlandıran oyuncu kim? Çukurdere dizisi Damla kim? Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Çukurdere’de Damla karakterini canlandıran oyuncu hakkındaki tüm bilgiler haberimizde!

Fox Tv ekranlarında Ahu Sungur, Murat Daltaban ve Ali Sürmeli’nin yer alacağı Çukurdereli dizisinin genç başrol oyuncusu da belli oldu. Diziye Damla karakteri ile Su Kutlu katıldı.


Çukurdereli Neresi? Çukurdereli Nerede Çekiliyor?


Uzun zamandır hazırlıkları süren ve O Hayat Benim dizi ekibini yeniden bir araya topladığı söylenen dizi hem aşkı hem de zorlukları gözler önüne taşıyacak. Pavyonda çalışan bir kadının hikayesini anlatacak.

Çukurdere Damla Kimdir? (Su Kutlu Kim?)

1991 doğumlu olan oyuncu, oyunculuk ile ilgili bir eğitim almamasına rağmen oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çekmektedir. İlk olarak 2012 yılında Hayatımın Rolü isimli dizi ile ekranlarda olmuştur. Dizi öncesinde bazı reklam filmlerinde de yer almıştır.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in başrolleri paylaştığı Çalıkuşu dizisinde Fahriye Evcen’in canlandırdığı Feride karakterinin okuldan bir arkadaşını canlandırmıştır. Ali Ayşe’i Seviyor, Güzel Köylü, Tutar mı Tutar dizilerinde oynamasının ardından Arkadaşlar İyidir dizisinde başrol oynamıştır. Ancak bu dizi uzun ömürlü olmamıştır.

Su Kutlu, en son Gökhan Alkan ve Zeynep Camcı’nın başrolleri paylaştığı Seviyor Sevmiyor dizisinde rol almıştır. Diziye sonradan dahil olan oyuncu bu dizinin de final yapmasıyla bir süre dinlenme kararı aldıktan sonra Çukurdere dizisi ile ekranlara dönecektir.

Siz Su Kutlu’nun yeni rolünü beğendiniz mi? Ünlü oyuncuya Damla karakterini yakıştırdınız mı?