Çukur Vartolu Ölüyor Mu? Kurtulacak Mı?


Güncelleme: 12 Şubat 2018 : 23:55
10

Show Tv ekranlarında heyecanla izlenen Çukur dizisinde aksiyon hiç bitmiyor. Yamaç artık Vartolu ile kardeş olduğunu anlamıştır. Ancak İdris hala Vartolun’nun kendi oğlu olduğunu bilmiyor. Vartolu İdris’in oğlu Kahraman’ı öldürmüş ve Çukur’a yerleşmişti. Çukur Vartolu Ölüyor Mu? Kurtulacak Mı? Vartolu 12 Şubat vuruldu mu? Nasıl kurtulacak?

İdris oğlunun ölmesinden beri Vartolu’ya sabretmiş ancak geçtiğimiz hafta emmi ile Paşayı alan Vartolu İdris’in sabrını artık tamamen taşırmıştır. İdris sonunda Vartolu’ya öldürmeye gitmiş olsa da Yamaç bir kez daha araya girmiş ve bunu engellemiştir.

Vartolu’nun yaptıklarına daha fazla katlanamayan İdris Yamaç’a O’nun ya kendisinin ya da tabutunun Çukur’dan gitmesini istediğini söyler. Vartolu’ya adeta gitmesi için yalvaran Yamaç bunun için elinden geleni yapsa da Çatışma kaçınılmaz olmuştur artık.

Geçtiğimiz hafta da Vartolu annesi Mihriban’ı öldüren Kasım’ı bulmuş ancak beyefendi Varolu ile ilgili sırları öğrenmek için Vartolu’dan önce Kasım’ı kaçırmış ve herşeyi öğrenmişti. Vartolu da Kasım’a ulaşmak için daha fazla hırs yapmış ve intikamını alacağı anı beklemektedir.

Yamaç’ın kendisi ile ilgili öğrendikleri de O’nun için adeta süpriz olmuştur. Yamaç adım adım Vartolu’yu keşfetmiş ve artık O’nun ölmesini istemiyordur. Abisi Kahraman’ı neden öldürdüğünü anlamaya çalışan Yamaç bunun için Vartolu’ya daha çok müsamaha gösterecektir.

[kirmizitext]Çukur Dizisi Vartolu Öldü mü? Ölecek mi? Erkan Kolçak Köstendil Diziden Ayrılıyor mu?[/kirmizitext]

Vartolu bu Çukur’da ölmek pahasına çatışır ve bu çatışmada ağır yaralanır. Yamaç Vartolu’nun vurulduğunu farkedince çatışmayı durdurur ve O’nu kurtarmak için harekete geçer. Tabi dizinin ana karakterlerinden birisi olan Vartolu şuan için ölmeyecek. Bakalım Vartolu nasıl kurtulacak? Sizce Vartolu nasıl kurtulacak? Nasıl ölecek? Siz de düşüncelerinizi aşağıda yazınız. Acaba bu da Yamaç’ın bir planı olabilir mi?

[kirmizitext]Çukur Dizisi 17. Bölüm Fragmanı, 19 Şubatta Neler Olacak?[/kirmizitext]

10 YORUMLAR

  1. biz ailece vartolu için çukur dizisini izliyoruz eğer vartolu ölürse yemin ederim Şhow tv yi silerim ag

  2. Bunda fikir verecek bişe yok yamaç zaten aliçoya kimi kimsesi olmayan birini bulmasını söyledi arabadaki aliçonun arkadaşı vartoluyu taskafali aldı:)

  3. Bunda fikir verecek bişe yok yamaç zaten aliçoya kimi kimsesi olmayan birini bulmasını söyledi arabadaki aliçonun arkadaşı vartoluyu taskafali aldı:)

  4. Vartolu celasunun kendisine ihanet edecegini sezer yerine başkaadamini kor elbiselerini ona giydirir yani vartolu olmez olemez bahtiyar olmez gibi

Comments are closed.