Çukur Selim Vurulacak mı? Selim Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 20 Şubat 2018 : 00:36
0

Selim yaptıklarının cezasını çekecek mi? Selim hem Çukur’a hem de mahalleye ihanet etmektedir. Yamaç babasının yokluğunda mahalleye sahip çıkmak için uğraşmaktadır. Diğer taraftan ise Vartolu’nun mahalleye hakim olmasını engellemeye çalışmaktadır. Ancak Yamaç ne yaparsa yapsın bir yerde takılıp kalmaktadır. Çukur’da bir hain vardır ve Vartolu’ya haber gitmektedir. Yamaç ne yapıp edip o haini bulmaya ant içmiştir.

Selim karakterinin 2 haftadır ortalarda gözükmemiş ve bu durum izleyicilerde soru işareti bırakmıştı. Acaba Selim diziden ayrılıyor mu gibi düşünceler akıllara gelir oldu. Daha sonra Selim tekrar diziye giriş yaptı ve Vartolu’nun “ölmesi” ile Beyefendinin en has adamı oldu. Ancak Vartolu’nun ölmesi ile Medet kendisini kaybetmiştir.

Dizinin 17. bölümde Paşa’yı veya Emmi’yi öldürmeye çalışmaktadır. Tabi daha sonra hedefte beklenmedik birisi belirdi. Selim Medet’in doğrulttuğu silahın hedefindedir. Selim öldü mü ölecek mi soruları üzerine konu ile ilgili çok fazla sorular almaya başladık. Selim karakteri bildiğiniz gibi aslında dizinin önemli karakterlerinden. Çukur’a ihanet etmesinin yanı sıra Yamaç’ın ve dolayısı ile İdris’in de işlerini zorlaştırmaktadır. Yamaç abisinden şüphelenmektedir ancak bir türlü onun hainliğini kanıtlayamamaktadır. Peki Selim’e ne olacak?

[kirmizitext]Çukur Dizisi Sena’nın Abisi Kimdir? Gerçek Adı? Oynadığı Diziler? için tıkla[/kirmizitext]

Selim dizide biraz daha hainliğini gösterecektir. Selim dizide önemli karakterlerdendir. Hemen ölecek bir karakter değildir. Selim’in gerçek yüzünü Aliço ortaya çıkaracaktır.

[kirmizitext]Çukur Dizisi Emrah’ın Arabasının Markası ve Fiyatı Nedir? için Tıkla[/kirmizitext]