Çukur Elvis’in Mekanı Neresi? İstanbul’da Hangi Mekan?


Güncelleme: 26 Mart 2018 : 22:21
1

Çukur dizisi oyuncuları ve karakterleri kadar çekilen mekanları ile de gündemde olan bir dizi. Elvis karakteri dizinin 26 Mart Pazartesi günü 22. bölümünde giriş yaptı. Öyle bir giriş yaptı ki Çukur’u da kasıp kavurdu ekran başındaki izleyicileri de. Aynı zamanda bir diğer dikkat çeken husus ise Elvis’in mekanı oldu. Et lokantası herkesin dikkatini çekti. Bu mekan nerede? Çukur Elvis’in Mekanı Neresi?

Çukur dizisinde Elvis karakteri Baykal’ın dostlarından birisidir. Daha önce kasaplık yapmış ancak ustasından çok dayak yemiştir. Sadece dayakta yememiş aynı zamanda işkence de görmüştür. Küçüklükten gelen travma ile psikopat bir ruh haline girmiştir.

Elvis ustasından aldığı eğitim ile kasaplıkta kendisini ilerletmiş ve büyük bir et lokantasının sahibi olmuştur. Ancak psikopat ruh hali onu kötü yollara itmiş ve İstanbul’un sayılı mafya babalarından olmuştur. Elvis’in mekanı da en az kendisi kadar ilgi çekici. Çukur dizisinde Elvis’in mekanı neresi? Hangi semtte?

[kirmizitext]Çukur Elvis Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler için tıkla[/kirmizitext]

Elvis’in mekanı olan yeri sizler için araştırıyoruz. bilgiler geldiğinde haberimiz güncellenecektir. Siz değerli takipçilerimiz Elvis’in mekanının hangi semtte olduğunu bizlerle paylaşabilirsiniz. yorumlarınızı bekliyoruz.

1 YORUM

Comments are closed.