Çukur Elvis Kim? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 23 Mart 2018 : 09:11
8

Reytingleri alt üst eden Çukur dizisine yeni bir oyuncu transfer oldu. Dizinin 22. bölümünde itibaren  Çukur’da tüm dengeleri değiştirecek olan Elvis kim? Saygın Soysal’ın hayat verdiği Elvis karakteri dizinin takipçileri tarafından merak edilirken Çukur Elvis kim sorusunu sizler için yanıtladık.

Kadrosunu genişleterek heyecanına heyecan katan dizide Elvis karakterinin Vartolu ve Yamaç’ın oyununa gelerek güç kaybeden Baykal ile ittifak yaptıkları düşünülüyor. Daha önce Hatırla Sevgili ve Kara Para Aşk dizilerinde izlediğimiz Saygın Sosyal’ın hayat verdiği karakter Çukur’da bomba etkisi yapacak. Çukur Elvis kim?

Çukur’u ele geçirmek isterken elindeki gücü de kaybetmek üzere olan Baykal Bey komiser Emrah’tan sonra Elvis’i mi ortaya koyacak? Baykal eski gücüne Elvis sayesinde mi kavuşacak? Dizide kilit bir karaktere hayat veren Elvis’in Yamaç ve İdris Koçavalı ile tanışması büyük heyecanla uyandırdı. Yine psikopat bir karakterle karşı karşıyayız.

Yamaç ve İdris Koçavalı Elvis ile görüşmek için mekanına giderler. Karşılarında çeşit çeşit keskin bıçaklarla kendini tanıtan Elvis, sözleriyle İdris ve Yamaç’ı şaşırtır. “Yaparım Kasaplık öğrendik ustamızdan, bana derler şurada var bir kurban, Elvis’de gider keser Ustam”. Elvis’in kendini tanıtma şeklinden sonra Yamaç İdris Koçavalı’ya bu nasıl bir manyak diyerek tepkisini gösteriyor. Yamaç, Elvis’le nasıl başa çıkacak?

Çukur dizisi Elvis karakteriyle izleyici karşısına çıkan Saygın Soysal, 21 mayıs 1986 tarihinde Ankaralı bir ailenin tek çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Babasının mesleğinden ötürü sık sık şehir değiştirmiştir. İlk okulu Ankara’da liseyi Trabzon’da okuduktan sonra Ankara Devlet Konservatuvarında Sahne Sanatları bölümünden mezun olmuştur. İlk profesyonel dizi oyunculuğunu 2005 yılında Kırık Kanatlar dizisinde Cansel Elçin, Mehmet Ali Nuroğlu, Özge Özberk, Begüm Birgören, Şemsi İnkaya, Türkü Hazer, Sermiyan Midyat gibi başarılı isimlerle birlikte yaşamıştır. Dizide Çavuş Yunus rolüyle izleyici karşısına çıkmıştır.

Ardından 2006 yılında Beren Saat, Cansel Elçin ve Okan Yalabık’ın başrollerini paylaştığı Hatırla Sevgili dizisinde Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasete yeni atıldığı yıllarındaki halini canlandırmıştır. Kısa sürede yıldızı parlayan oyuncu ekranlara hiç ara vermeden 2008 yılında Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün’ün yer aldığı Asi dizisinde önemli bir karaktere hayat vermiştir.

[kirmizitext]Çukur Selim’in Hapisteki Oğlu Akın Kimdir? için tıkla[/kirmizitext]

2013 yılında dönemi en çok izlenen projelerinden biri olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mercan Ağa olarak izleyici karşısına çıkmıştır. Çukur Elvis karakterine hayat vermeden önce bir çok sinema, dizi ve tiyatro projesinde rol alan Saygın Soysal yeni projesinde izleyenlerin karşısına bambaşka bir rolle çıkacak. Çukur Elvis kim sorusunun yanıtı izleyenleri ters köşe yapacak.

Özellikle 2014 yılında yayınlanan ve geniş izleyici kitlesine ulaşan Kara Para Aşk dizisindeki performansıyla adından  uzun süre söz ettirmiştir. Tuba Büyüksütün, Engin Akyürek, Nebahat Çehre ve Erkan Can gibi kaliteli oyuncularla bir araya gelmiş ve kariyeri için önemli bir dönüm noktası yaşamıştır. Şimdilerde Çukur Elvis rolüyle izleyici karşısına çıkan Saygın Soysal yeni projesiyle yine adından söz ettirecek. Saygın Soysal’ın rol aldığı başlıca dizi projeleri; Güz Yangını, Kırık Kanatlar, Hatırla Sevgili, Asi, Tiksinti, Bu Kalp Seni Unutur Mu? Kosmos, Türkan, Al Yazmalım, Yurt, Jin, Muhteşem Yüzyıl, Tatar Ramazan, Kara Para Aşk.

Çukur’un Elvis’i Saygın Soysal hakkında en güncel bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Çukur Elvis karakteri dizide dengeleri nasıl değiştirecek? Siz Elvis karakterini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

8 YORUMLAR

Comments are closed.