ÇUKUR DİZİSİNDE İKİ AYRILIK BİRDEN YAŞANDI!


Güncelleme: 9 Nisan 2019 : 23:52
0

Pazartesi akşamları izlenme rekorları kıran ve show’da yayınlanan Çukur dizisinin dün akşam yayınlanan 60.bölümünde iki ayrılık birden yaşandı. İşte detaylar…

DİLAN ÇİÇEK DENİZ ARTIK YOK!

Yaklaşık iki sezondur başrolünü Aras Bulut İynemli ile paylaştığı Dilan Çiçek Deniz, dün akşamki bölümde yapımdan ayrılmış oldu. Canlandırdığı Sena karakteri cam bir fanusun içine hapsedildi. Yamaç’ın çaresiz bakışları eşliğinde de boğularak öldü. Ancak, onu oraya kimin hapsedip ölüme terk ettiği seyirciye halen gösterilmedi. Üstelik dizideki dağılmalar bu kadarla da sınırlı kalmadı.

BERKAY ATEŞ’DE AYRILDI!

Mahsun karakterine hayat veren Berkay Ateş’de, dün akşam ekrana gelen bölümde kadrodan ayrıldı. Geçen haftaki bölümde Sena’yı kaçırmıştı. Çeto’yu da öldürmüştü. Sena’nın ölümünden Mahsun’u sorumlu tutan Yamaç, onu çatıdan aşağıya iterek öldürdü. Bir arabanın üzerine düşerek son nefesini verdi.

İZLEYİCİLER ŞOK OLDU!

Dizideki bu beklenmedik ölümler seyircileri çok şaşırttı. Dilan Çiçek Deniz’in oyunculuğu ilk bölümden beri eleştirilerin odak noktasıydı. Ancak, kimse sezon ortasında böyle bir ayrılık beklemiyordu. Yamaç’ın bundan sonraki akıbeti de oldukça merak konusu oldu. Mahsun karakterinin ani bir şekilde öldürülmesi de herkesi şok etti. Yeni karakterlerin gelip gelmeyeceğinin yeni bölümlerde anlaşılacağı düşünülüyor. Fakat, Sena’nın gizemli ölümü uzun bir süre dizinin odak noktası olacağa benziyor.

Yeni bölüm fragmanı çıktığında paylaşacağız.