Çukur Dizisi Yamaç Kim? Aras Bulut İynemli Kimdir?


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 21:16
0

Çukur dizisindeki Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli kimdir? Aras Bulut İynemli hakkındaki tüm detaylar haberimizde!

Show Tv ekranlarında geçtiğimiz sezonda yayınlanan ve yayınlandığı her akşam reytinglerde zirveye ulaşan İçerde dizisinin sevilen ismi Aras Bulut İynemli, yeni sezonda da Show Tv’yi bırakmadı ve Çukur dizisi için anlaşma sağladı.


Çukur Dizisi Celasun Kimdir? Oynadığı Diziler?Yaşı-Sevgilisi


Yer aldığı her yapımda başarılı olan Aras Bulut İynemli yeni dizisi Çukur’da hayat verdiği Yamaç karakteri için tarzını da değiştirdi. Yeni sezonda yeni tarzı ve yeni dizisi ile ekranlarda olmaya hazırlanıyor.

Çukur Dizisi Yamaç Kim? (Aras Bulut İynemli Kimdir?)

25 Ağustos 1990 doğumlu olan oyuncu İstanbul’da doğup büyümüştür. Ablası ve abisi bulunan Aras Bulut İynemli’nin abisi de kendisi gibi oyuncudur. Beşiktaş Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Uçak Mühendisliği okumaya başlamıştır. Oldukça başarılı bir öğrenci olan Aras Bulut İynemli, oyunculuk teklifleri almasının ardından okulunu dondurmuştur.

Aras Bulut İynemli, oyunculuk kariyerine reklamlar ile başlamıştır. Patos reklamında yer alan oyuncu yapımcıların dikkatini çekmiştir. Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizinin deneme çekimlerinde çok başarılı olan oyuncu dizinin başrollerinden birisi olan Mete karakterini canlandırmıştır. Dizide oyunculuğu kadar sesiyle de büyük beğeni toplamıştır. İyi Düşün Taşın isimli şarkıyı yeniden yorumlayan oyuncunun yeni şarkısı uzun süre radyolarda çalınmıştır.

Mahmut ile Meryem ve Tamam mıyız gibi sinema filmlerinde de yer alan oyuncu Muhteşem Yüzyıl isimli reyting rekortmeni dizide Şehzade Bayezid’i canlandırmıştır. Ardından Fox Tv ekranlarında Hazal Kaya ile birlikte Maral: En Güzel Hikayem dizisinde başrol oynamıştır.

Aras Bulut İynemli en son Çağatay Ulusoy ile birlikte İçerde dizisinde rol almıştır. Dizideki performansı çok beğenilen İynemli, yeni dizisi Çukur’da gündüzleri kimyager geceleri de rock sanatçısı olan Yamaç’ı canlandırıyor. Oyuncuya yeni dizisinde başarılar diliyoruz.


Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler


Siz Yamaç karakterini beğendiniz mi? Aras Bulut İynemli’nin yeni dizisini nasıl buldunuz? Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.