Çukur Dizisi Yamaç Hasımlarıyla Yüzleşiyor 5. Bölüm Fragmanı


Güncelleme: 13 Kasım 2017 : 21:22
0

Aksiyon, heyecan ve gerilim dolu hikayesiyle her hafta izleyenleri ekrana kilitlemeyi başaran Çukur’un 5. bölümünde neler yaşanacak? Güçlü oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Ayrıntılar…

Show Tv’nin kısa süre içinde hızlı çıkış yakalayan dizisi Çukur pazartesi akşamları zirvenin sahibi olmayı başarıyor. Her hafta olduğu gibi 20 kasım akşamı yayınlanacak yeni bölümünde de heyecan dolu sahneler izleyenleri soluksuz bırakacak.

Yamaç, ailesine ve mahalleye yavaş yavaş kendini kabul ettirmeye çalışırken tüm dengeleri alt üst eden bir olay yaşanır. Bilinci uzun süredir kapalı olan İdris hiç beklenmedik bir anda gözlerini açar. Son görüşmeleri sorunlu olan İdris, karşısında Yamaç’ı görünce beklenenden sert tepki verir.

Sena ile tanışan İdris, Yamaç’ın habersiz evlendiğini öğrenince daha çok sinirlenir. Yamaç, aile içindeki çalkantılı dönemin yanı sıra aralarındaki haini de bulmakla mücadele eder.

Diğer taraftan Vartolu’nun, kendini Çukur’da kabul ettirmek için attığı adım ise mahallenin tepkisine sebep olur. Kafaları karıştıran Doğukan meselesi de bu bölümde açığa çıkar. Doğukan şarkıcıdır. Yamaç’ın Doğukan’ın tahsilat işiyle ilgilenmesi ise onu içinden çıkılmayacak bir tehlikenin tam ortasına atar.

Düşmanları bir bir artan Yamaç, üst üste gelen zorlukların üstesinden nasıl gelecek? Hem ailesiyle hemde mahallenin borçlarıyla mücadele veren Yamaç nasıl bir yol izleyecek?

Çukur sürükleyici ve etkileyici hikayesiyle her pazartesi Show Tv ekranlarında…