Çukur Dizisi Vartolu Kim? Gerçek Adı, Sevgilisi


Güncelleme: 12 Ekim 2017 : 22:47
1

Çukur dizisindeki Vartolu karakterinin gerçek adı ne? Çukur dizisinde Vartolu nasıl bir karakter? Çukur dizisi Vartolu hakkındaki tüm ayrıntılar haberimizde.

Aras Bulut İynemli’nin daha önce adı Aras olarak açıklanan dizisi son anda adını Çukur olarak değiştirdi. Yeni adı Çukur olan diziye Vartolu karakteri ile Erkan Kolçak Köstendil dahil oldu.

Çukur dizisindeki Vartolu rolünde Aras Bulut İynemli’nin düşmanını canlandıracak olan oyuncu daha önce böyle bir rolle ekran karşısına geçmemişti. Bu nedenle yeni rolü izleyicileri şaşırtacak. Vartolu; Doğduğu ve çocukluğunun geçtiği Çukur’a intikam almak için geri dönen, acımasız bir mafya lideri. Yıllar sonra Çukur’a geri dönen Vartolu, kimsenin bilmediği planlarını uygulamaya son derece kararlıdır.

1983 doğumlu olan Erkan Kolçak Köstendil, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Tuncay Özinel tiyatrosu sayesinde tiyatro eğitimini pratiğe döken oyuncu burada bir süre rol almıştır.

Sakarya Fırat dizisinde canlandırmış olduğu Mahmut Karakum karakteri oyuncunun daha çok tanınmasını sağladı. Bu dizide çok sevilen ve beğenilen oyuncu daha sonra ard arda dizi teklifleri aldı. Oyunculuğun yanı sıra yazarlık yeteneği de olan oyuncu, Torbacının Esrarı isimli sinema filmini kaleme aldı.

2014 yılında Ulan İstanbul dizisinde Karlos karakterini canlandırdı. Dizideki oyunculuğunun yanı sıra sesi ile de dikkat çeken oyuncu Şebnem Bozoklu ile birlikte Yanarım şarkısını seslendirdi. Bu şarkı sosyal platformlarda birçok sanatçının şarkısını geçerek milyonlarca tıklandı.

Familya dizisinde Toprak karakteri ile ekranlarda olan oyuncu bu dizinin ekranlardan ayrılmasının ardından bir süre dinlendi.

Siz Vartolu karakterini ünlü oyuncuya yakıştırdınız mı? Sizce ünlü oyuncu bu role uyum sağlamış mı? Dizi ve oyuncu hakkındaki yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Comments are closed.