Çukur Dizisi Sultan’ın Gençliğini Canlandıran Kim? Gerçek Adı ne?


Güncelleme: 22 Ocak 2018 : 22:31
1

Çukur dizisinde geçmiş kimsenin peşini bırakmamaktadır. Sultan Vartoluyu İdris’ten kaçırmış ve İdris’i çocuğundan ayrı koymuştur. Şimdi ise İdris’în gerçekleri öğrenmemesi için büyü sırrı gizlemek için her şeyi yapmaktadır. Çukur Dizisi Sultan’ın Gençliğini Canlandıran Kim? Gerçek Adı ne? Dizinin 22 Ocakta yayınlanan 13. bölümünde ekranlara gelen sahnede Sultan’ın gençliğini canlandıran oyuncu güzelliği ve peformansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki Sultan’ın gençliğini canlandıran oyuncu kim?

Güzelliği ile ilgi odağı olan oyuncunun adı Sinem Karel Gültekin’dir. Sinem Karel Gürtekin, 1994 doğumludur. Bir ablası bir abisi olan Sinem 3 kardeştir.  Mersin’de doğan sinem eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a gitmiştir. İstanbul’da medya bölümü okuyan oyuncu aynı zamanda sunuculukta yapmıştır. 174 cm boyunda olan oyuncumuz henüz sektörde yenidir. Gözler ive saçları kahverengi olan oyuncu bekardır.

En son Show Tv’de yayınlanan Mayıs Kraliçesi dizisinde rol alan oyuncu Nişantaşı Üniversitesi Yeni Medya Bölümünde okumuştur. Gerçekte sunucu olarak kariyerine başlayan Sinem Karel Gürtekin, ilk olarak Yalan Dünya dizisinde oynamıştır. Konuk oyuncu olarak dizide rol alan oyuncu dah sonra Mayıs Kraliçesi ve Kanatsız Kuşlar dizisinde oynamıştır. Şimdi ise Çukur dizisinde konuk oyuncu olarak Sultan karakterinin gençliğini canlandırmaktadır.

Sinem Karel Gürtekin Çukur Dizisindeki Sahnesi İzle

Comments are closed.