Çukur Dizisi Serdar Kimdir? Yeni Kabadayı Kim?


Güncelleme: 11 Aralık 2017 : 23:33
0

[kirmizitext]Çukur Dizisi Serdar Kimdir? Yeni Kabadayı Kim[/kirmizitext]? Show Tv ekranlarında Pazartesi akşamları ilgiyle izlenen Çukur dizisinde heyecan hiç dinmiyor. Gökhan Horzum’un senaryosunu yazdığı , yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün üstlendiği Çukur’a Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi ünlü isimlerin yanı sıra yeni bir karakter daha dahil oluyor. Çukur Dizisi Serdar Kimdir?

Selim babası ve kardeşinden gizli işler çevirmeye devam ederken yine gizli gizli işlettiği kumarhanede acımasız bir kabadayı olan Serdar’ı başına bela eder. Kumarda kaybettiği paraları Selim’den geri isteyen Serdar O’ndan istediğini alamayınca babası İdris’in başına sarar. Serdar Selim’in paranın artık Koçovalıların olduğunu söylemesi üzerine İdris Koçovalıyı bulur ve başına Silahı dayar. Diziye bu şekilde dahil olan yer altı dünyasının kabadayılarından Serdar, Yamaç ve İdris için yeni bir düşman olmuştur artık.  Çukur dizisi yeni gelen kabadayı kim? 

Ayrıca geçtiğimiz hafta dizide Vartolu, Yamaçın Mihriban hamlesi ile beyninden vurulmuşa dönmüştür. Buna karşılık da Yamaç ve İdrise yine bir plan kurar. Gazeteci kız Hale sayesinde İdris’i konuşturur ve işlediği suçları itiraf ettirmek ister. İdris’i avukat sayesinde içeri attırmak isteyecektir. İdris Tutuklanacak Mı hep birlikte göreceğiz. Serdar kahveye gider ve İdris ve Yamaç’a posta koyar. Bu posta sonrasında İdris ve Yamaç konuşarak sorunu çözmeye çalışsalar da Serdar laftan anlamaz ve atarlı konuşmalara devam eder. İdris göz hareketi ile sinyal verir ve Serdar’ın işaret parmağı silah ile vurularak kopar. Serdar deliye döner. Kendini kaybeder. Yeminler ederek kahveden çıkar. Koçovalıları kendisine düşman eden Serdar bakalım neler yapacak?

Dizide Serdar karakterini canlandıran oyuncumuz Mehmet Bozdoğan’dır. Mehmet Bozdoğan 4 haziran 1977 Berlin doğumludur. Öyle Bir Geçer Zamanki, Koyu Kırmızı, Karadayı, Ağır Roman ve Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizilerde rol almıştır. Yine 2017 yılında Sevdanın Bahçesi isimli dizide Kanal D ekranlarında Hamdi karakterini canlandırmıştır. Ancak en tanınmış rolü ise Karadayı dizisinde oynadığı Yılan Berdan olmuştur. 2017 yılında senarist olan Berli Köse ile dünya evin girmiştir. Genellikle yan karkaterleri oynayan Mehmet Bozdoğan Çukur dizisinde ses getireceğe benziyor. Çok fazla dizide görülmeyecek ama 3-4 bölüm de olsa dizide adından söz ettirecek gibi.


Çukur Dizisi Zalim Zalim Dünya Zalimler Dünyası Şarkısı ve Sözleri<<<tıkla


Bakalım Serdar diziye neler katacak? Serdar ne zaman ve nasıl ölecek? Serdar diziden ayrılacak mı? Sizler Serdar’ın diziye dahil olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Siz de düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.