Çukur Dizisi Müziği-Jenerik Müziği Dinle


Güncelleme: 8 Eylül 2017 : 08:54
4

Ay Yapım’ın yeni sezonda ekranlara getireceği yeni projesi Çukur dizisinin konusu ne olacak? Çukur dizisi dizi müziği- jenerik müziği ne olacak? Çukur dizisi ile ilgili edindiğimiz tüm bilgiler ayrıntıları ile haberimizde.

Daha önce İçerde dizisinde canlandırdığı Umut karakteriyle beğeni toplayan Aras Bulut İynemli yeni sezonda yeni projeyle karşımızda olmaya hazırlanıyor. Ay yapımın yeni projesinde İynemli, Çukur dizisinin başrolünde oynayacak. Çukur dizisinin bir mafya dizisi olduğu konuşuluyor.


Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler  <<<tıklayınız


Alınan bilgilere göre, dizinin yönetmen koltuğunda İçerde dizisinin ikinci yönetmeni olan Sinan Öztürk oturacak. Sürükleyici hikayesiyle sezonun iddialı yapımları arasında yer alacak olan Çukur’u, Gökhan Horzum kaleme kalacak. Dizi Show TV’de yayınlanacak.

Çukur dizisinde Aras Bulut İynemli ile başrolü paylaşacak kadın oyuncunun da değişiklik olmazsa Dilan Çiçek Deniz olacağı da konuşulanlar arasında. Üç sene önce Türkiye güzellik yarışmasında ikincilik tacını giyen Dilan Çiçek Deniz, ekranların sevilen dizisi Bodrum Masalının parlayan yıldızı olmuştu.

İki kardeşin intikam dolu hikayesini konu alacak olan dizi Çukur’un kadın başrol oyuncusu için konuşulan bir diğer isim ise en son Cesur ve Güzel dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan Tuba Büyüküstün.

Yorumlarınızı bize iletebilir, görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Çukur dizisi jenerik müziği, dizi müziği yayınlandığı anda sitemizde sizlerle paylaşılacaktır. Bizi takip etmeye devam edin!

4 YORUMLAR

  1. Selam Aras Bulut inemli ban Turkmenistandan Ban senin her filmini izliyorum içerde we çukur simdi sende bisey yazarsan ii olur nolur yaz adim Baymuhammet Gurbanowl

  2. Selam Aras Bulut inemli ban Turkmenistandan Ban senin her filmini izliyorum içerde we çukur simdi sende bisey yazarsan ii olur nolur yaz adim Baymuhammet Gurbanowl

Comments are closed.