Çukur Dizisi Laz Kimdir? Karakter Analizi-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 2 Nisan 2018 : 21:48
8

Çukur dizisi dolu dizgin devam ederken yeni karakterler de diziye girmeye devam ediyor. Baykal Yamaç’ı ortadan kaldırmak için bir hamle yapar ancak ilk hamlesi boşa çıkmıştır. Şimdi ise ikinci hamle için hazırlık yapan Baykal Laz diye birisini limana çağırır. Peki Laz kimdir? Gerçek adı ne?

Baykal’ın ilk hamlesi medet’i kaçırıp dövdürmek olmuştur. Medet’i ölesiye dövdüren Baykal bu sefer de sanki onu kurtarıyormuş gibi yapmış ve aynı zamadna onu fitlemiştir. Fitleyip Yamaç’ın üstüne salan Baykal başarılı olamamış ve Yamaç yerine Selim vurulmuştur. Haberi alan Baykal deli olmuş ve 2.hamle için hazırlıklara başlamıştır. Oğlu Avukat, babasının sakinleşmesini sadece zamanını beklemesini ister. Ancak Baykal kararlıdır.

[mavitext]Çukur 20. Bölüm Fragmanı-Sular Durulmuyor(12 Mart Pazartesi) için tıkla[/mavitext]

Yamaç Emrah ile ilgili konuşma bahanesi ile Baykal’ı arar. Baykal ise limanda olduğunu söyler. Yamaç önemli olduğunu oaraya geleceğini söyler. Baykal hemen Avukat’a Laz’ı aramasını ister.

 

Laz, Aliço’nun askerden arkadaşıdır. Laz ile Aliço arasında askerde iken rekabet vardır. LAz Aliço’yu sevmez ve onum kıskanır. Askerdeki eğitimlerde Aliço’nun Laz’a oranla daha yetenekli olduğu aşikardır. Bunu kıskanan Laz, Aliço’yu her işinde geriye düşürmek için öabalamıştır. Hatta Aliço’nun bu hale düşmesinde Laz’ın etkisi vardır.

Laz kendinde tüm eski defterleri kapatmak için bir yola girmiştir. Laz karakterini canlandıran oyuncumuz Ateş Veysel Tuncer’dir.

Ateş Veli Tuncer 1977 Balıkesir’de doğmuştur. 1995 Balıkesir Adnan Menderes lisesinden edebiyat bölümünden mezun olmuş ve ortaokul ve lisede profesyonel anlamda basketbol oynamıştır. Spora merakı çok olduğu için uzak doğu sporları eğitimi almıştır. öğretim yılı bittikten sonra ticaret hayatına girmiş ve gayrimenkul sektöründe işe başlamıştır. 2011 sonunda arkadaşlarının tavsiyesi üzerine dizi-sinema-reklam sektörüne adım attı.

Bir çok projede yer alan Ateş Veli Tuncer, Kurtlar Vadisi.(222-223-224-225), Arka Sokaklar-Remzi karakteri (397) İçimdeki Ses sinema film(2016) Kara Sevda-Reşat karakteri(57-58-59-60-61) Beşiktaş baba kartal (adidas resmi sponsor reklam filmi)2015, Medcezir sivil polis Hakan karakteri, Diriliş Ertuğrul(suikastçi)karakter (3-4-5-6-7)Çukur dizisi (Laz karakteri (13-19-20) 2018 ay yapım bünyesinde şu an aktif bir şekilde projelerde oynamaktadır.

8 YORUMLAR

  1. Ateş abi dizide adam bırakmican bu gidişle başarıların devamını beklerim.

Comments are closed.