Çukur Dizisi İsa(Doruk Nalbantoğlu) Kimdir? Oynadığı Diziler, Kariyeri


Güncelleme: 7 Kasım 2017 : 10:02
0

Show Tv’nin her hafta gündem olmayı başaran dizisi Çukur’da hikayesi kadar karakterleriyle de ön planda olmaya devam ediyor.  Dizinin oyuncu kadrosunda ilgi çekici karakterlerin yanı sıra ekranlarda ilk defa gördüğümüz simalarda bulunmakta.Bunlardan birisi de İsa karkaterini canlandıran oyuncumuz. Karakter gereği ağırbaşlı bir görünüm ve yakışıklı siması ile İsa  izleyenlerin ilgisini çekti. Peki İsa karakteri kimdir? Hangi oyuncumuz canlandırıyor? İşte detaylar.


Çukur Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler<<<tıkla


İsa karakterini canlandıran oyuncumuz Doruk Nalbantoğlu’dur. Doruk Nalbantoğlu koyu bir Beşiktaş taraftardır. Tam adı Ferhat Doruk Nalbantoğlu olan oyuncu evlidir ve 1 tane kızı vardır. 190 cm boyu vardır. Sektörde henüz yeni olduğu için hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Başarılı oyuncu hakkında bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Sizlerde başarılı oyuncu hakkında görüş ve düşüncelerinizi aşağıda yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Çukur dizisi Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı. Bir hayli hayran kitlesi oluşan dizinin reytinglerde Söz dizisi ile kıyasıya rekabeti gözlerden kaçmıyor. Tabi diziye yabancı olanlar için biraz özet geçelim. Çukur dizisinin konusu nedir? Nasıl bir hikayeye sahip?

Çukur mahallesi Koçovalı ailesinin kontrolündedir. Mahalle sakindir, elbette normal bir mahalle değildir ama bir düzen vardır. Belli kurallar dahilinde Koçovalı ailesi tarafından yönetilir, korunur, kol kanat gerilir. Mahallede asla uyuşturucu bulunmaz hatta girmez bile. Ancak bir gün Vartolu adında birisi mahalleye girip uyuşturucu üretmek ister. Evet mahallede satmayacaktır ama üretim ihraç edecektir. Çamura giripte ayağına çamur sıçramayan olur mu? Koçovalılar bunu kabul etmz ve işte o anda savaş başlar. Koçovalı ailesini ile Vartolu arasındaki güç savaşını konu alan Çukur gerçekten izlenmeye değer bir yapım. Çukur her Pazartesi saat 20.00’da Show Tv’de.


Çukur Dizisi Tuttu Mu? Reytingleri Nasıl Erken Final Mi Yapacak?<<<Tıkla


Çukur 3. Bölüm – İsa ve Sena’nın Estağfurullah Abla Sahnesi