Çukur Dizisi Eser Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 15 Kasım 2017 : 22:47
0

Show Tv’nin iddialı yapımları arasına giren Çukur’da sular durulmuyor. Yamaç mahallede ve camiada ağırlığını göstermeye çalışırken diğer yandan da hasımları ile karşılaşmaya devam ediyor. Dizide yeni karakterlerde ortaya çıkmaya başladı. Şarkıcı Doğukan’ın menajeri olan Eser bu karakterlerden birisi. Çukur dizisi Eser kimdir? Gerçek adı ne? Hangi dizilerde oynadı?

Çukur dizisinde Eser karakterini canlandıran oyuncu Nezih Cihan Aksoy’dur. Nezih Cihan Aksoy Siyaset Bilimi Bölümü mezunudur. Nezih Cihan aynı zamanda bir youtuberdır. Girişimci, eğitmen ve moderatör olarak kariyerine devam etmektedir. İyi derecede İngilizce de bilen Nezih Cihan aynı zamanda dalış sporuyla da ilgilenmiş ve eğitmenlik yapmaktadır.


ÇUKUR DİZİSİ HABERLERİ-NEREDE ÇEKİLİYOR-KİM KİMDİR <<<Tıkla


1080 Ankara doğumludur. Boğaziçi Üniversitesi Temek Oyunculuk Bölümü mezunudur. Nezih bu bölümden mezun olduktan sonra yine aynı üniversitede Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olmuştur. 68 kg ağırlığında ve 177 cm boyundadır. Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide Sedat Demirdağ karakterini canlandırmıştır.

Çukur Eser (Nezih Cihan Aksoy) Resimleri

Çukur Eser (Nezih Cihan Aksoy) Dizideki Sahnesi-Yamaç Dövüş Sahnesi