Çukur Dizisi Doğukan Kimdir? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 13 Kasım 2017 : 23:31
1

Çukur dizisi yayınlanan 3. bölümü ile akıllarda soru işareti bıraktı. Dizinin takipçileri 4. bölümü iple çekti. Paşa, Emmi, Yamaç Ve Selim’in bahsettiği Doğukan kim? Doğukan karakterinin dizideki rolü ne? Hangi oyuncu canlandıracak? İşte ayrıntılar.

4. bölümü ile ekrana gelen dizide heyecan bitmek bilmiyor. Her hafta gizli kalmış sırların, olayların ve aksiyonun yaşandığı dizide yepyeni karakter ortaya çıkıyor. Genellikle beğenilen ve sevilen dizilerde rol alan oyuncular seyirciler tarafından merak edilip araştırılıyor. Çukur dizisi Doğukan karakteri de bu isimlerden bir tanesi.


Pazartesinin Rakipleri Söz ve Çukur-Aradaki Fark Kapanıyor mu?


Dizinin 3. bölümü devam ederken Yamaç, Selim, Emmi ve Paşa  yan yana geliyor. Aralarında Koçovalılar’ın maddi sıkıntıları konuşulurken Emmi, herkeste merak uyandıran o isimden bahsediyor. Emmi’nin Doğukan’dan bahsetmesi üzerine izleyenlerin akıllarına Doğukan meselesi ne? Doğukan karakterini kim canlandıracak? Dizideki rolü ve Koçavalılar’la bağlantısı ne soruları geldi.

Doğukan meselesi şöyle ortaya çıkmıştır: Yamaç mahallenin çok  borcu biriktiğini öğrenir. Vartolu ile geçicide olsa barış imzalanmıştır fakat mahallenin borcunun nasıl ödeneceği belirsizdir. Borçtan haberi olan Yamaç Selim’e bir planları olup olmadığını sorar.

Emmi ise kısa süre içinde sonuçlanacak bir iş olduğunu ve bu işi hallolduğunda borçlarının ödeneceğini söyler.  Selim ise Doğukan Meselesi mi? diye sorar. Şimdi herkeste aynı sor işareti Doğukan meselesi ne? Doğukan kim? Sır gibi saklanan Doğukan meselesini Doğukan’ın kim olduğunu ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Vartolu Koçovalıların Doğukan’dan alacakları parayı kendi tarafına çeker. Doğukan’ı da kendi babasını vurdu süsü vermiştir.

Siz Doğukan meselesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Doğukan kimdir? Dizideki rolü nedir? 

Comments are closed.