Çukur Dizisi Nerede Çekiliyor?


Güncelleme: 17 Ocak 2018 : 08:36
0

Çukur dizisinin çekimleri nerede yapılıyor? Çukur dizisi nerede çekiliyor? Çukur dizisinin seti nerede? Birçok başarılı dizinin yapımcılığını üstlenen ve adından sıkça bahsedilen Ay yapım, yeni dizisi Çukur’u izleyicisi ile buluşturmaya hazırlanıyor. Yeni sezon için çalışmalarının sürdüğü belirtilen dizinin Show Tv ekranlarında yayınlanması bekleniyor. Çukur dizisinin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan gibi birbirinden ünlü oyuncular bulunuyor.

Öyle ki çalışmaları sürdürülen Çukur dizisinde Engin Akyürek’e de teklif götürülmüş olsa da ünlü oyuncu bu teklife sıcak bakmamış gibi görünüyor. Engin Akyürek geçen sezon Fahriye Evcen ile Ölene Kadar adlı dizide rol almış fakat dizinin 13 bölümde final yapmasıyla ekranlara veda etmişti.

Çukur dizisinin çekimlerinin İstanbul’da yapılması planlanıyor. Ancak konusu ile özel çekim yerlerine ihtiyaç duyulacağını gösteren dizinin çekimleri hayranların ziyaretine kapalı olacak gibi görünüyor.

Ay Yapım geçtiğimiz sezon 39 bölüm ile ekranlarda büyük ses getiren İçerde dizisi, Star Tv ekranlarında yayınlanmış Medcezir dizisi Delibal Filmi gibi başarılı projelerin yapımcılığını üstlenmişti.  Ay Yapım öyle gözüküyor ki geçtiğimiz sezon sonunda final yapan İçerde dizisinin yakaladığı başarıyı yakalayacak dizi olarak düşündüğü Çukur dizisi için hummalı bir şekilde çalışıyor.

Dizinin çekimleri İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Balat semtinde yapıldığı için dizi seti de Balat’tadır. Aslında dizi ile ilgili yerleşik bir set bulunmamakta. Dizinin bir den fazla küçük küçük platoları bulunmaktadır. Dizi genel itibari ile İstanbul’un her yerinde çekiliyor. Dizi platosunu İstanbul’un hemen her tarafına kurmuş. Ağırlıklı olarak Balat, Zekeriyaköy ve Rumeli Kavağı tarafında çekiliyor.Dizinin çekimlerinin yapıldığı diğer platocukları ise çekimlere denk gelen bir kaç şanslı izleyici yada bölümlük oyuncular dışında kimse bilmiyor.

[kirmizitext]Çukur Mahallesi İstanbulun Neresinde? Çukur Dizisi Çekimleri Nerede[/kirmizitext]

Siz de Çukur dizisi hakkındaki fikir ve bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Oyuncu kadrosu ve konusu ile derinden etkili olacağı düşünülen dizi hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.