Çukur Dizisi Akşın Kimdir? Gerçek Adı ve Sevgilisi


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 21:46
2

Show Tv’nin tüm hızıyla devam eden dizisi Çukur’un oyuncu kadrosu diziseverler tarafından merak edilmeye devam ediyor. Son haftalarda en çok araştırılan ve merak edilen konular arasında yerini alan dizinin dikkat çeken çeken isimlerinden Aşkın karakteri kimdir? Gerçek Adı, hayatı ve daha önce rol aldığı diziler hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık.

Yayınlandığı ilk günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla çok konuşulan Çukur sezona iddialı bir giriş yapmayı başardı. Özellikle kadrosunda bulundurduğu tecrübeli ve renkli isimler izleyicilerin ilgisini çekti.


[kirmizitext]Çukur Dizisinin Müziklerini Kim Yapıyor? [/kirmizitext]


Çukur Dizisi Aşkın Kimdir? İlayda Alişan

Dizinin genç ve güzelliğiyle dikkat çeken karakteri Aşkın, son olarak geçtiğimiz haftalarda final yapan Rüya dizisinde rol aldı. 1996 İstanbul doğumlu İlayda Şahin oyunculuk kariyerine reklam filmlerinde rol alarak başlamıştır.  Gönül Hırsızı, Benim Adım Gültepe, Serçe Sarayı ve Bana Sevmeyi Anlat dizilerinde rol almıştır.


[kirmizitext]Çukur Dizisi Tuttu Mu? Reytingleri Nasıl Erken Final Mi Yapacak? [/kirmizitext]


 

Kendisini ekranlarda ilk kez Bir Çocuk Sevdim adlı diziyle izledik. İlayda Alişan Bir Çocuk Sevdim adlı dizide Merve karakterini hayat vermiştir. Sonrasında Benim Adım Gültepe, Serçe Sarayı, Bana Sevmeyi Anlat ve son olarak Rüya dizilerinde birçok usta oyuncu ile çalışma fırsatı bulmuştur.

Genç yaşına rağmen birbirinden başarılı dizide rol alan İlayda Şahin şimdiler Çukur dizisi ile adından söz ettiriyor. Siz İlayda Şahin’in dizideki oyunculuğunu nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

2 YORUMLAR

Comments are closed.