Çukur Dizisi Emrah Karakteri Tutmadı mı? Yorum Sayfası


Güncelleme: 20 Şubat 2018 : 01:10
8

Çukur, muhakkak 2018 yılının en çok izlenen yapımları arasına girmeyi başardı. Dizide her hafta aksiyon, heyecan ve akıl oyunları ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizi oyuncu kadrosunun kalitesinin yanı sıra çalan müzikleriyle de gündemden düşmüyor. Diğer taraftan diziye yeni karakterlerin girişi farklı bir havanın esmesine neden oluyor. Ancak bu durum dizinin son bölümünde sanki tutmadı gibi. Örneğin diziye Emrah karakterinin girişi eleştirilerin ana sebebi oldu. Ne mi oldu? Çukur Dizisi Emrah Karakteri Tutmadı Sanki! İşte detaylar.

Emrah Karakter hakkında kısa bir özetle şunları söyleyebiliriz. Doğuda görev yaparken İstanbul’a tayini çıkmıştır. Emrah Amir, pisikopat bir yapıya sahiptir. Çukur’a kafayı takmıştır. İdris hakkında bilgi almak için emniyetteki dostlarını aramış ancak Emrah hakkında hiçte iyi şeyler duymamıştır. Emrah arkasında başka kişilerin olduğu serseri bir polis memurudur.

Tabi karakter ilk defa dizide 19 Şubat Pazartesi günü ekranlara gelmiştir. Emrah karakteri çok eleştiri aldı. Zorlama bir karakter olduğu yönünde ciddi yorumlar yapıldı. Abartı sahneler, gerçekle bağdaşmayan aracın patlama sahnesi, mozart eşliğinde çekilen sıkıcı sahneler ve dahası.

Geçen bölüm #çukur’daki öpüşme sahnesine RTÜK ceza kesmişti, Masum bir öpüşmeyi tehdit olarak gören kurum dizide trafik polisine karşı yapılan terbiyesiz muameleyi görmezden gelecek mi? Yeni Karakter Polis Emrah’ı senarist yazarken çok Amerikan filmi izlemiş gibi. Araba öyle patlayacak,  oradaki iki adam yaralanacak ama sana bir şey olmayacak. GTA oyununda bile araba patlaması daha gerçekçi. Diziye kimi eklerseniz ekleyin Vartolu olmadan sarmıyor. Birde bu dizi bize Mihriban’a alıştırdı…Mozart ağır geldi sanki. Tabi belkide en çok  tepki çeken sahne Emrah ile trafik polisinin arasında geçen diyalogdu. Aslında gereksiz bir diyalog ve sahne olduğunu söyleyebiliriz.

[kirmizitext]Çukur Komiser Emrah Kim? Sena’nın Abisi(Alperen Duymaz) Kim? için tıkla [/kirmizitext]

sSahne şöyleydi; Komiser Emrah, gayet tehlikeli bir şekilde kırmızı arabası ile İstanbul’da otoyolda seyir halindedir. Makas yaparak giden Emrah’ı gören motorlu trafik polisi aracı durdurur. Emrah araçtan iner ve kimliğini polise gösterir. O sırada trafik polisi mahçup bir şekilde “kusura bakmayın komserim, sizin olduğunuzu bilmiyordum” der. Ancak Emrah onu başka bir ilçeye sürdürüceğini söyle ve polis memurunu moralman ezer. Bu durumun izleyenlerde hiçte hoş bir anı bırakmadığı kesin. Bu sahne dizinin reytinglerini etkiler mi bilinmez. Ancak aynı durum Kalp Atışı’nın başına gelmiş ve dizi reyting kaybı yaşamıştı. Peki siz ne dersiniz? Siz Emrah karakterini nasıl buldunuz? Beğendiniz mi? Abartı olarak gördüğünüz sahneler var mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

8 YORUMLAR

  1. EMRAH diziye bomba gibidustu.Ben yorumlara katilmiyorum hic Alperen muthis bir oyuncu dizi icin degisik bir renk Yamac karekteriyle alakas bile yok kalsin. Kalmali cukur oyuncu soleni gibi muzikleri de ayri bir solen oyuncu kadrosu bukadar guclu bir dizi yok tebrikler…

  2. emrah cıksın flimden tadı tuzu kalmayacak yoksa nerden buldunuz bu karakterı polisimize yer begendiriyo arsız

  3. Emrah karakteri olmamış Hakkı’yla görevini yapan polislerimize saygısızlık olmuş.İnsanları kurşun yağmuruna tutması üstlerinin bile karışamaması fazla hayalci olmuş,Birde insanların aklına pölis bunu yaparsa diyor olmamış Diziyi seviyordum soğudum, Keşke oda çukurun bir Ada’mı olarak diziye girseydi

  4. hayır tutmadı çukuru dağıtmaya geldi çünkü ama yılmıyacaız ÇUKUR EVİMİZ YAMAÇ BABAMIZ ÇUKUR EVİMİZ İDRİS BABAMIZ SIKINTI YOKSA SIKINTI VAR DEMEKTİR ÇUKURDANIZ BABA EĞİLMEYİN…………….

  5. EMRAH KARAKTERINI KESINLIKLE BEGENMEDIM.AĞZINDAKI KURDAN BILE COK ITICI.BU KARAKTER YAKISMADI.TUM DENGEYI BOZDU.TEK BASINA HERKESI YIKTI GECTI.COK BASITCE VE SACMA..

  6. Emrah hic diziye yakismiyor ikinci yamac karekterli oyuncu cok gereksiz dizinin tüm performansini aldi bu oyuncu dizide ölsün ciksin ekrandan

Comments are closed.