Çukur Dizisi 17. Bölüm Fragmanı, 19 Şubatta Neler Olacak?


Güncelleme: 15 Şubat 2018 : 16:13
4

Yamaç, Vartolu’nun gerçek kimliğini öğrenmiştir. Saadet ise Vartolu’ya kavuşmasının verdiği mutluluk ve ondan ayrılacak olmanın üzüntüsü ile iki arada kalmış ve ne yapacağını bilememektedir. Çukur’da yine heyecan dolu bölümler bizleri bekliyor. Çukur Dizisi 17. Bölüm Fragmanı, 19 Şubatta Neler Olacak? Yamaç, babasının emri ile kalbi arasında sıkışmıştır. Yamaç’ın Saadettin’i Çukur’dan göndermesi için 24 saati vardır.

Çukur’da geçmişin açı ve kara perdesi aralanmıştır. Herkesin yüzleşeceği o gün gelmiştir. Yamaç bildiklerinin ağırlığı arasında kalmıştır. Bu sıkışmışlığa bir de babasının emri girmiştir.  Babasının emri ile Yamaç’ın Saadettin’i Çukur’dan göndermesi için 2 saati vardır. Saadettin de arafta kalmıştır.

Bir yanda sevdiğinin “hadi Çukur’dan gidelim” teklifi, diğer yanda ise ona büyük acılar yaşatmış İdris’ten ve Çukur’dan alacağı intikam ateşi. Saadettin ne yapacağını bilememektedir. Yamaç ise Vartolu’yu Çukur’dan göndermeye çalışmakta Saadettin ise Çukur’da kalmaya çalışmaktadır ve ikisi arasında büyük düello başlamıştır.

Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli (Yamaç), Dilan Çiçek Deniz (Sena), Erkan Kolçak Köstendil (Vartolu Salih), Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka, Ercan Kesal, Perihan Savaş (Sultan), Boncuk Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı Çukur Sinan Öztürk’ün yönetmenliğinde Show Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Uyuşturucunun ve fuhuşun giremediği Çukur’da Koçovalıların hükmü sürmektedir. Taki eski Çukurlu şimdinin Vartolusu Saadettin Çukur’a gelene kadar. Çukur’un babası İdris’in gençliğinde yaptığı bir hata hem onun hem de Çukur’un hayatını değiştirecektir.

[kirmizitext]Çukur Komiser Emrah Kim? Sena’nın Abisi(Alperen Duymaz) Kim?[/kirmizitext]

Çukur Dizisi 17. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir

Comments are closed.