Çukur Celasun Ölecek Mi? Kubilay Aka Dizden Ayrıldı Mı?


Güncelleme: 11 Nisan 2018 : 17:03
1

Çukur dizisinin önemli karakterlerinden birine hayat veren Celasun ölümle burun buruna! Mahallenin asi ve öfkeli genci Celasun ölecek mi? Dizinin 25. bölümünde izleyenleri yine heyecan dolu dakikalar bekliyor. Dizinin başından beri severek izlediğimiz önemli karakterinden birine hayat veren Çukur Celasun Ölecek mi? İşte detaylar…

Dizinin son bölümünde Sultan annenin Medet tarafından vurulması Çukur’u ayağı kaldırdı. Herkes Sultan ölecek mi sorusuna yanıt ararken Sultan’ın hayati tehlikeyi atlatmasıyla herkes derin bir heves nefes aldı. Daha sonra Sultan’a bunu yapan Medet Sultan annenin merhametiyle ölümden dönmüştü. Dizinin her bölümünde mutlaka bir aksiyon sahnesi izleyenlerin yüreklerini ağzına getiriyor.

Dizinin yetenekli oyuncularından Celasun hakkında diziden ayrılacağı yönünde haberler gelmeye başladı. Çukur dizisinde başarılı performansıyla kendinden söz ettiren Kubilay Aka kanalların ve yapım şirketlerinin dikkatini çekmeye başladı. Şimdiden 2. sezon için teklifler almaya başlayan Kubilay Aka Çukur dizisinden ne zaman ayrılacak? Çukur Celasun ölecek mi? Kanalların ve yapım şirketlerinin başrol için peşinden koştuğu ve teklifler sunduğu Kubilay Aka’nın sezon sonunda diziden ayrılacağı kulislerde dolaşıyor.

Şimdilik konuyla ilgili  resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat oyuncunun kafasına ve kalbine yatan yeni bir film yada dizi projesi olması halinde Çukur dizisinden ayrılacağını açıkladı. 2. sezon için Çukur dizisiyle anlaşma imzalamayan Kubilay Aka, kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor. Çukur’un asi, öfkeli fakat bir o kadar da merhametli gencine hayat veren Celasun’un diziden ayrılması büyük kayıp olacaktır.

Sizce Celasun’un Çukur’dan ayrılması dizinin gidişatını nasıl etkiler? Kubilay Aka nasıl bir projede nasıl bir karaktere hayat vermeli? Partneri kim olmalı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

1 YORUM

Comments are closed.