Çukur Beyefendi Ölecek Mi? Baykal Bey Öldü Mü? Burak Sergen Diziden Ayrılıyor Mu


Güncelleme: 2 Nisan 2018 : 14:42
0

Çukur’da bir ayrılık haberi geldi. Dizinin 2 Nisan Pazartesi günü ekranlara gelen 23. bölümünde bir ayrılık yaşanacak. Bilgi internete düşer düşmez akıllarda hangi ismin ayrılacağı sorusu geldi. Gelen bilgilere göre Baykal karakterini canlandıran Burak Sergen diziye veda edecek. Çukur Baykal ölecek mi? Diziden ayrılacak mı?

Daha öncede ölümden dönen Baykal için bu sefer yolun sonu göründü heralde. Önceki bölümlerde neler yaşanmıştı. Show Tv’nin ilgiyle izlenen dizisi Çukur’da önceki bölümlerde Medet’tin tarifiyle Selim’i vuran kişinin Beyefendi olduğunu anlayan Yamaç hemen harekete geçmiştir. Başta kardeşi Sellim’in vurulması olmak üzere Çukur’da yaşanan pek çok sıkıntının arkasında Beyefendi’nin olduğunu öğrenen Yamaç’ın bundan sonraki adımı ne olacaktı? Çukur Beyefendi ölecek miydi? Burak Sergen diziden ayrılıyor mu? 

Tek amacı Çukur’u Koçavalılar’ın elinden almak olan Beyefendi bunun için elinden geleni yapmaktadır. Vartolu’nun ölümüyle bir türlü toparlanamayan Medet, Beyefendi’nin doldurmasıyla Yamaç’ı vurmaya gitmiştir. Fakat Selim’in Yamaç’ın önüne geçmesiyle Yamaç vurulmaktan kurtulmuştur. Tüm bu olayların arkasında başka birinin olduğunu anlayan Yamaç Medet’i konuşturur. Medet’in tarifleriyle yaşananların arkasında Beyefendi olduğunu anlar.

Amacına bir türlü ulaşamayan Beyefendi artık işini şansa bırakmak istemez ve keskin nişancılarla birlikte Yamaç ile buluşmaya gider. Beyefendi bu sefer Yamaç’ın işini bitirmekte kararlı. Tabi Selim’in vurulması başta olmak üzere bir çok olayın arkasında Beyefendi’nin olduğunu öğrenen Yamaç’ta hemen harekete geçer. Buluşma yerinde Yamaç’ın nişancıları da yerini almıştır. Yamaç ve Beyefendi’nin karşı karşıya geldiği alanda Beyefendi mi yoksa Yamnaç mı vurulacak derken her ikiside kıl payı kurtulur. Baykal son anda paçayı sıyırır. Ancak Baykal yolun sonuna gelmiştir.

Dizinin 23. bölüm final sahnesinde yaşanan olaylar geceye damga vurdu. Dizinin yeni bölümünü iple çeken seyirci Çukur Beyefendi ölecek mi? Baykal Bey öldü mü? Burak Sergen diziden ayrıldı mı? sorularına yanıt aradı. Savaşın bu kadar kızıştığı bir noktada Beyefendi için yolun sonuna gelinmiştir. Geçtiğimiz bölümlerde Çukur’a bomba gibi düşen komiser Emrah’ın Beyefendi’nin oğlu olması herkese şok yaşatmıştı. Şimdi ise ikinci bir şok geldi. Emrah babasına karşı Yamaç2la ittifak yaptı. Beyefendi Çukur’u ele geçirmek için verdiği savaşta oğlu Komiser Emrah’ın karşı tarafa geçmesi ile yenilgiye uğradı ve bunu canı ile ödedi.

Çukur’da Baykal kararakteri ölerek diziye veda etmiştir. Baykal karakterini canlandıran oyuncu Burak Sergen diziden ayrılmıştır.