Çukur Baykal Kimin Elinde? Beyefendi’yi Kim Kaçırdı?


Güncelleme: 26 Mart 2018 : 22:49
0

Baykal Vartolu’yu öldürmeye çalışmış ve Yamaç’ın da üstüne Medet’i salmıştır. Medet Yamaç’ı öldürmek isterken Selim’i vurmuştur. Selim hastanede ölüm kalım mücadelesi vermiştir. Baykal ise Vartolu ve Yamaç’ın ortak operasyonu ile kaçırılmıştır. Kaçırılmıştır ancak daha sonra onların elinden biri yada birileri vasıtası ile kaçırılmıştır. Peki Baykal’ı kim kaçırdır?

Baykal cebindeki GPS alıcısını çalıştırmış ve yerini dostlarına belli etmiştir. Baykal’ın kendi adamlarından başka bazı dostları da vardır. Ve Baykal zor zamanlarda bu dostlarına daha çok güvenmektedir. Yamaç ve Vartolu tarafından kaçırıldıktan sonra Vartolu kendince intikam almak için Baykal’ı yeniden kaçırmıştır. Ancak Baykal, cebindeki verici ile yerini dostlarına belli etmiştir.

Baykal kendisini Elvis’e buldurup kaçırtmak istemektedir. Ancak işler ters gitmiştir. Baykal ne Vartolu’nun ne de Elvis’in elindedir. Baykal’ı bizzat oğlu Nazım kaçırtmıştır. Ona olan kini ve nefreti onu böyle bir plan yapmaya itmiştir. Avukat Nazım, Elvis’ten önce oraya adamlarını  göndermiş ve Baykal’ı kaçırtmıştır.

Peki Nazım Baykal’a ne yapacak? Tekrar Vartolu’ya teslim edecek mi? Yoksa işler daha da sarpa sarıp Elvis Çukur’un kadınlarından birisini mi öldürecek? Detaylar Çukur 2 Nisan 23. bölüm fragmanı ve özeti başlıklı yazımızda. Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

[kirmizitext]Çukur 23. Bölüm Fragmanı-Çukur’da Elvis Dönemi Başlıyor! için tıkla[/kirmizitext]