Çukur 6 Kasım 3. Bölüm Fragmanı-Yamaç Sena İçin Ortalığı Yakacak?


Güncelleme: 31 Ekim 2017 : 00:58
0

Çukur 6 Kasım 3. Bölüm Fragmanında Yamaç’ın Sena için neler yapabileceğine şahit olacaksınız. Çukur dizisi yine heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. İdris ölümden döndü. yamaç hastaneye babasını ziyaret etmek için gider. Tam o sırada İdris’i öldürmek için Vartolu bir adam gönderir. Yamaç hastaneye geldiğinde babasının yanında kimsenin olmadığını öğrenir. Hemen babasının yanına gider ve babasının odasını değiştirir.

Babasının yatağına gazeteci Hale’yi bırakan Yamaç tuvalette babasını öldürecek olan adamı bekler. Adamı boğarak etkisiz hale getiren Yamaç babasını kurtarmıştır. Selim ise Vartolu ile işbirliği yapıp kardeşini satmıştır. Kardeşinin yerini Vartolu’ya söyleyen Selim hem kardeşini hem de Sena’yı tehlikeye atmıştır.

Yamaç Sena’yı eve getirir ve asla evden çıkmaması gerektiğini söyler. Ve odayı “ben birilerinin canını yakmaya gidiyorum” diyerek çıkar. Yamaç canından çok sevdiği Sena’nın ateş altında kalmasına çok kızmıştır. Bunun Vartolu ve adamlarının yanına bırakmayacaktır. 3. Bölüm heyecan dolu sahnelerle izleyici ile buluşacak. Çukur dizisi 3. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir. Şuan 3. bölüm Seneak Peek bölümü sizlerle paylaşıyoruz. Fragmanda Yamaç’ın kendisini kaybettiğini nasıl bir öfke ile odadan çıktığını sizlerde göreceksiniz.

Çukur 3. Bölüm – Sneak Peek