Çukur 17 Eylül Pazartesi Reytingleri! Çukur Yeni Sezon Tuttu mu?


Güncelleme: 18 Eylül 2018 : 10:41
0

7den 70e herkesin büyük bir heyecan ile izlediği Çukur dizisi 34. Bölümü ile 2. Sezona start verdi. Yeni bir hikaye yeni oyuncularla yeni sezona başlayan Çukur 2.sezon ilk bölümü ile 17 Eylül 2018 pazartesi ekranlara geldi. Çukur reytingleri nasıl sonuçlandı? Söz karşısında izlendi m?

17 Eylül pazartesi  5 dizi ekranlara geldi. Bunlar; Çukur, Söz, Ege’nin Hamsisi, Koca Koca Yalanlar ve Yasak Elma. 5 dizi 17 Eylül pazartesi günü kıran kırana bir mücadeleye girdiler. Bunlardan Çukur dizisi geçtiğimiz sezon adından sıkça söz ettiren ve Söz ile girdiği rekabette zirveyi zorlayan ve de zirveyi alan bir dizi. Tabi geçtiğimiz sezonun başarısı yeni sezonda da devam edecek mi?

Bildiğiniz gibi diziler geçen sezonlarda gösterdikleri başarıları bazen yeni sezonda devam ettiremiyorlar. Yeni sezonda senaryo da, kadroda ve mekan seçiminde yapılan hatalar dizilere pahalıya mal olabiliyor. Çukur’da 2.sezona yeni senaryo yazımı ve yeni oyuncularla giriş yaptı.

Çukur 17 Eylül Pazartesi Reyting Sonuçları

Kadrosunu güçlü isimlerle kuvvetlendiren Çukur 2. Sezon yeni gelen oyuncuları [kirmizitext]BURADAN[/kirmizitext] takip edebilirsiniz. Aynı zamanda diziye yeni giren bir gurp, Karakuzular, fragmanlarda ve tanıtımlarda izleyicilerin ilgisini uyandırdı. Karakuzular kimdir, neden geldiler, Yamaç ve Koçavalılarla bağlantıları nedir? Tüm bu soruların cevabını [kirmizitext]BURADAN [/kirmizitext]okuyabilirsiniz.

Çukur dizisi yeni sezon 2018-2019’un iddialı yapımlarından birisi. Söz ile geçtiğimiz sezon ki rekabetini bu sezonda devam ettirebilecek mi yoksa havlu mu atacak. Siz Çukur’un yeni sezonunu beğendiniz mi? Yorumlarınızı bekliyoruz. Çukur dizisi 2.sezon 34. Bölüm 17 Eylül Pazartesi reyting sonuçlarını [kirmizitext]BURADAN[/kirmizitext] öğrenebilirsiniz.