Çorum’daki Esrarengiz Kız Kim? Ayrıntılar Şok Edici!


Güncelleme: 3 Mayıs 2018 : 19:23
0

Çorum’da mezarlıkta siyahlar için beliren ve bir mezarın başında ağlayan kız tüm ülkede dikkat uyandırdı. Her akşam bir mezarın başına gelip ağlayan, iniltileri mezarlık görevlileri tarafında duyulan esrarengiz kız çocuğu kim? Bir oyun mu? Yoksa gerçekten bir kız çocuğu? Veya metafizik boyutta bir varlık mı?

Mezarlık görevlileri ve halk tarafında merak edilen esrarengiz kız akşam 9-10 gibi gelip gece 2-3 gibi gidiyormuş. Ağlama sesleri ve iniltileri ise etraftan rahat bir şekilde duyulduğu ifade edilen kız çocuğu Fatma Çiftçi isimli mezarın başında ağlayan kız gerçek mi yoksa biri yada birilerinin oyunu mu?

Fatma Çiftçi isimli mezarın başında ağlayan kız için tüm çorum halkı neredeyse seferber oldu. Polise bilgi veren yetkililer mezarlığa kamera yerleştirdi. Meraklı halk mezarlıkta kalabalık oluşturunca polis mezarlığın girişlerine güvenlik şeridi çekti. Ancak meraklı halk duvarlardan atlamaya çalışınca polis müdahale edip bazılarını gözaltına aldı.

Peki esrarengiz kız çocuğunun varlığı gerçek mi yoksa bazıları tarafından yapılmış bir oyun mu? Yazımız en kısa zamanda yeni bilgilerle güncellenecektir. Siz değerli takipçilerimiz konu ile ilgili yorumlarını bizlerle paylaşabilir. Sizce görüntüler gerçek mi yoksa bir oyun mu?